Reklam Alanı
Reklam Alanı

AK Parti’li Çelik: PKK diliyle Cumhurbaşkanımızı suçlayanlar bunun utancını yaşayacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “PKK terör örgütünün diliyle Cumhurbaşkanımızı suçlayanlar millet ve tarih önünde bunun utancını taşıyacaklardır” dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ’13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan’dır’ açıklamasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhurbaşkanını bu şekilde itham etmesinin, Türkiye’nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyon olduğunu belirten Çelik, şunları kaydetti:
“Teröre karşı söylenmesi gereken sözün, Türkiye Cumhurbaşkanına söylenmesi, terörün siyasi propagandasından başka birşey değildir. PKK terör örgütüne söylenmesi gereken sözün Türkiye Cumhurbaşkanına söylenmesi sadece terörün sözcülerinden duyduğumuz karanlık bir yaklaşımdır. Demokrasilerde muhalefet en tabii haktır. Ama Türkiye Cumhurbaşkanını bu şekilde hedef alan bu söz muhalefet değildir. Teröre karşı söylenmesi gereken sözün, Türkiye Cumhurbaşkanına söylenmesi, terörün siyasi propagandasından başka birşey değildir. Cumhurbaşkanımız teröre karşı dünyadaki en kararlı mücadeleye liderlik ediyor. Terörü suçlaması gerekenlerin Cumhurbaşkanımızı suçlaması, terör örgütüyle aynı dili kullanmaktır. Cumhurbaşkanımız milletimiz ve devletimiz adına bu mücadeleye liderlik etmeye devam ediyor. PKK terör örgütünün diliyle Cumhurbaşkanımızı suçlayanlar millet ve tarih önünde bunun utancını taşıyacaklardır. Cumhurbaşkanımız ise kim ne derse desin milletimiz ve devletimiz için bu mücadeleyi sürdürmeye kararlıdır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!