Reklam Alanı
Reklam Alanı

Altay’da Harun zor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) – TFF 1’inci Lig’de, ikinci yarının ilk maçında pazar günü deplasmanda zirve yarışındaki rakiplerinden Yılport Samsunspor’la karşılaşacak Altay’da, orta saha oyuncusu Harun Alpsoy’un sakatlığının sürdüğü öğrenildi. Sezon başında Fraport-Tav Antalyaspor’dan kiralanan 23 yaşındaki futbolcunun Akdeniz ekibinde yaşadığı kasık sakatlığının tam olarak geçmediği belirtildi. Ligde 19 Aralık’ta iç sahada oynanan Akhisarspor maçında sakatlanan ve son 3 karşılaşmada forma giyemeyen Harun’un bu hafta da riske edilmemesi bekleniyor.
MURAT VE ZEKİ GELDİ
Transfer çalışmalarını da sürdürüp Süper Lig ekiplerinden isimleri kadrosuna dahil eden Altay’da daha önce anlaşmaya varılan Yeni Malatyaspor’dan stoper Murat Akça ve Fatih Karagümrük’ten orta saha oyuncusu Zeki Yıldırım, Antalya kampına katıldı. Göztepeli Mossoro ve Karagümrüklü kaleci Aykut’un da takıma dahil olması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!