Reklam Alanı
Reklam Alanı

Altay’dan U15 Milli Takımı’na 9 futbolcu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR, (DHA) – 

TÜRKİYE Futbol Federasyonu’nun İzmir’de düzenlediği U15 Milli Takım seçmelerine Altay’dan 9 genç katıldı. Türk futboluna bugüne kadar sayısız yıldız kazandırıp ay-yıldızlı takımlarımızın gözbebeği olan Altay, İzmir’deki U15 Milli Takım seçmelerinde 9 genç ile temsil edildi. Buca’daki Kaynaklar Tesisleri’nde düzenlenen seçmelere toplam 44 futbolcu katıldı. Altay’ı Süleyman Emre İtir, Mert Tiyanşan, Arif Yanralı, Enes Öğrüce, Asrın Cengiz, Kemal Şen, Mehmet Onur Yıldız, Onur Erdoğan ve Fatih Tekin temsil etti. 
Türkiye genelinde 2007 doğumluların yer aldığı seçmeler daha önce Van, Erzurum, Diyarbakır, Malatya, Trakya bölgesi, Kayseri, İstanbul, Ankara, Trabzon, Samsun, Adana, Antalya, Sakarya ve Bursa’da yapılmıştı.
Altay tarihinde U15 Milli Takım forması giyen futbolcular şöyle: “Cahit Enis Katipoğlu, Çağdaş Kersin, Çağrı Gülcü, Faruk Dereboylu, Gökhan Ant, Kazım Aykut Dörtbudak, Mert Çiftçi, Müjdat Ertop, Eralp Erbuğa, Oğulcan Gökçe, Okay Yokuşlu, Orhan Terzi, Safa Altuntaş, Semih Kaya, Serdar Meriç ve Süleyman Özdamar.”

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!