Reklam Alanı
Reklam Alanı

Altın Fiyatları İçin Rekor Tahmin Geldi: 1-2 Yıl İçinde Bu Zirveler Geliyor!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Altın fiyatları 1.900 doların altında fiyatlandırılırken rekor bir fiyat tahmini geldi. TheTechcnicalTraders.com baş piyasa stratejisti Chris Vermeulen, altın fiyatlarının 2.700 doları göreceğini öne sürüyor. Ayrıca Chris Vermeulen, iddiasını bir adım öne taşıyarak tarih bile veriyor.

Chris Vermeulen: Altın fiyatları bir ila iki yıl içinde 2.700 doları görecek

1980 ve 2011’de zirvelerle sonuçlanan son iki altın boğa döngüsünün her ikisini de bir fiyat düzeltmesi ve ardından çok yıllı bir konsolidasyon modeli izledi. Ancak TheTechcnicalTraders.com baş piyasa stratejisti Chris Vermeulen’a göre, altın fiyatları hala uzun vadeli bir boğa trendinde yer alıyor. Chris Vermeulen açıklamalarının devamında, geçen yılın zirvelerinin çok yıllı bir altın zirvesine işaret etmediğini söyledi. Chris Vermeulen konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Aşağı yukarı 2.700 dolara bakıyoruz ve ortaya çıkan kalıba dayanarak, önümüzdeki bir ila iki yıl içinde bu seviyeye ulaşılabileceğini söyleyebilirim. Bu muhtemelen daha erken olur…

Chris Vermuelen: Bu mevcut boğa döngüsü sırasında borsada bir kırılma olabilir

Hisse senetlerinde Chris Vermuelen, bu mevcut boğa döngüsü sırasında yukarı yönlü bir kırılma olmasını bekliyor. Ancak Chris Vermuelen, net satın alma sinyalleri sunulana kadar nakitte kalmaya devam ediyor. Chris Vermeulen konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Reklam Alanı

Hâlâ nakit paramız var çünkü borsa… Teknikler hala borsanın gerçek bir tür tarafsız, karışık sinyal verdiğine işaret ediyor.

Kriptokoin.com olarakdaha önce bildirdiğimiz üzere, daha fazla altın tahmini için “Ünlü Türk Ekonomist Altın’larını Sattı ve Nedenini Açıkladı!” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Kripto Koin

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!