Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ankaragücü ara transfer döneminde 6 oyuncuyu kadrosuna kattı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA,(DHA) – MKE Ankaragücü 2020-2021 sezonu ara transfer döneminde 6 oyuncuyu kadrosuna kattı.
Süper Lig’de bugün sona erecek olan 2020-2021 sezonu ara transfer döneminin hareketli takımlarından biri olan  Ankaragücü 6 oyuncuyu kadrosuna katarken, 3 oyuncu ile yollarını ayırdı.
Başkent ekibi, El Ahly Kulübü’nden santrfor Aliou Badji’yi satın alma opsiyonlu olarak sezon sona kadar kiralarken, BB Erzurumspor’dan orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ ile 1,5 yıllık, Akhisarspor’dan orta saha oyuncu Ali Kaan Güneren ile 2,5+1 yıllık, Mısır ekibi Al Ahly’de oynayan 29 yaşındaki kanat oyuncusu Angolalı Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu (Geraldo) ile 1,5 yıllık, Akhisarspor’dan stoper Alperen Babacan ile 1,5 +1 yıllık ve Ergene Velimeşe Kulübü’nde santrfor oynayan Embiya Ayyıldız ile 2,5+1 yıllık sözleşme imzaladı.
3 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI
Transfer çalışmalarını hız kesmeden yürüten Ankaragücü, 3 oyuncusu ile yollarını ayırdı. Sağ bek mevkinde oynayan Cebrail Karayel, Altay Spor Kulübü’ne kiralanırken, sol kanat oyuncusu Luka Adzic RSC Anderlecht Kulübü’ne ve santrfor Mücahit Can Akçay Hekimoğlu ise Trabzonspor’a kiralık gitti.
TEKNİK KADRO TARTIŞILIYOR
Ankaragücü lisans problemi çözülen teknik direktör Mustafa Dalcı ile 1,5 yıllık sözleşme imzalarken, ligde alınan kötü sonuçlardan rahatsız olan Ankaragücü taraftarı, teknik heyet ve yönetimi istifaya davet etti. Beştepe’de sezonun ikinci yarısı için çalışmaları sürdüren teknik heyet ise Sivasspor karşısında galip gelerek taraftarını gönlünü almak istiyor.
Başkent ekibi 18 puanla 20’nci sırada bulunuyor.
(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!