Reklam Alanı
Reklam Alanı

Antalya’da kısıtlama öncesinde yoğunluk, sonrasında sessizlik

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da, 17 günlük tam kapanma öncesinde yoğunluk, sonrasında ise sessizlik hakim oldu. Kentte kısıtlamaya girileceği saate yakın oluşan trafik, kısıtlama saatinden yaklaşık 45 dakika sonra azalırken, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili de sessizliğe büründü.
İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 29 Nisan Perşembe saat 19.00 ile 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek tam kapanmaya dakikalar kala, Antalya’nın ana arterleri ve işlek caddelerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Özellikle Yüzüncü Yıl Bulvarı’nda araç trafiği kuyruğu oluşurken, insan sirkülasyonunun fazla olduğu Üçkapılar bölgesinde de yoğunluk oluştu. Kısıtlama saati başladığında ise Yüzüncü yıl Bulvarı’nda oluşan trafiğin sürdüğü gözlendi.
KONYAALTI SAHİLİ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ
Polis ekipleri, 17 günlük kısıtlamanın başlamasıyla denetimlerini artırırken, yasak saatiyle beraber dışarıda olan vatandaşlar da evlerine bir an önce gitmeleri konusunda uyarıldı. Saatler ilerledikçe cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu. Gündüz saatlerindeki yoğunluğuyla yaz aylarını aratmayan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili de kısıtlamaya birlikte sessizliğe büründü.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!