Reklam Alanı
Reklam Alanı

Antalyaspor Başkanı Yılmaz: Hakem vesilesiyle 1 puana razı olduk

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

“Hepsi ağır şekilde küfürler etti”
“3 puanla şehrimize dönmek isterdik”

ALİ DANAŞ / İSTANBUL,(DHA) – Spor Toto Süper Lig’in 28’inci haftasında Fraport-TAV Antalyaspor, deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Mücadelelerinden ötürü bütün futbolcularını tebrik eden Başkan Yılmaz, “Bütün futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Yüzde yüz iki tane penaltımız vardı. Umarım, tekrarları seyredince haklılığımız ortaya çıkacaktır. Zor şartlar altında bir mücadeleydi. Bütün futbolcularımı yürekten kutluyorum. Burada 3 puanı bıraktık, hakem vesilesiyle 1 puana razı olduk” diye konuştu.
“HEPSİ AĞIR ŞEKİLDE KÜFÜRLER ETTİ”
Fenerbahçeli yöneticilerin, futbolcularına küfür ettiğini iddia eden Mustafa Yılmaz, “Fenerbahçeli yöneticiler… Biz bütün takımların yöneticilerini misafirperverce ağırlıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Bütün futbolcularımız sinkaflı küfürler altında oldular. O kırmızı kart neden, onu da anlamak mümkün değil. Bu şartlarda biz mücadelemize devam edeceğiz. Kim olduklarını tanımıyorum. Hepsi sol tarafımızdaydı. Ağır şekilde küfürler ettiler” ifadelerini kullandı. 
“3 PUANLA ŞEHRİMİZE DÖNMEK İSTERDİK”
Son dönemde yakaladıkları form grafiği sorulan Yılmaz, “Kulübümüz 1966 kuruldu. 12 maçtır yenilmiyoruz. Kupa maçlarını da eklersek bu 14 maç. Bu büyük başarı. Buradan da 3 puanla şehrimize dönmek isterdik ama kısmet olmadı. Biz elimizden geldiğince mücadele edeceğiz” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Mustafa Yılmaz’ın açıklamaları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!