Reklam Alanı
Reklam Alanı

Arnavutköy’de kayıp inekler 4 gün sonra düştükleri kuyuda bulundu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Taylan ERGÜN / İSTANBUL DHA- Arnavutköy’de sahiplerinin 4 gündür aradığı 2 inek, bir su kuyusuna düşmüş halde bulundu. 4 gün boyunca düştükleri su kuyusunda sıkışıp kalan inekler, bir vatandaş tarafından fark edildi. Haber verilmesi üzerine itfaiye ekipleri gelerek kuyuya düşen 2 ineği kurtardı. 
Arnavutköy İmrahor Mahallesi’nde meydana gelen olayda, merada otlayan ineklerden 2’si kayboldu. Günlerce ineklerini arayan vatandaş bir sonuç alamadı ve hırsızlar tarafından ineklerinin çalınmış olabileceğini düşündü.
Aradan geçen 4 günün ardından bir vatandaş tarafından su kuyusuna düşmüş halde 2 inek fark edildi. Kuyuya düşen 2 ineğin 4 gün önce kaybolan inekler olduğu anlaşıldı. Kullanılmayan eski bir su kuyusuna düşen 2 ineğin kurtarılması için itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kuyudaki 2 ineği başarılı bir operasyon sonucu kuyudan çıkarmayı başardı. 

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!