Reklam Alanı
Reklam Alanı

AVM ile scooter şirketinden çevreci iş birliği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – Akasya AVM, ulaşımın eğlenceli hali BinBin Scooters ile iş birliği yaptıklarını açıkladı. AVM, iş birliği kapsamında, karbon ayak izini azaltmayı ve misafirlerini elektrikli araç kullanımına teşvik etmeyi amaçlıyor.

Yurtdışında sık kullanılan elektrikli Türkiye’de de popüler hale gelen ve scooter kiralama girişimlerinin ardından Akasya AVM, ulaşımın eğlenceli hali BinBin Scooters ile iş birliği yaptıklarını duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Kullanıcı dostu mobil uygulaması ile anlık kiralama imkanı sağlayan ve şehir içi ulaşımı kolaylaştıran BinBin artık Akasya ana giriş kapısı önünde. Bu iş birliği ile karbon ayak izini azaltmayı ve misafirlerini elektrikli araç kullanımına teşvik etmeyi amaçlayan Akasya çevreci, eğlenceli ve pratik ulaşım çözümlerini hayata geçiriyor. Alışveriş merkezine gidiş ve gelişlerde BinBin kullananlarını çok özel indirimler ve süprizler de bekliyor. Kullanıcılar, BinBin sürüşlerinde Akasya Mobil Uygulamasını indirerek iki kullanımlık kod ile iki kez yüzde 20 indirimli sürüş keyfi yaşayacaklar. Bunun yanı sıra Akasya BinBin Durağı açılışına özel Akasya Mobil Uygulama Kullanıcılarına Kahve ikramı hediye” denildi.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!