Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bağcılar’da çatı yangınında havai fişek iddiası

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet YEŞİLMEN / İSTANBUL, (DHA) – BAĞCILAR’DA bitişik olan iki metruk binanın çatıları alev alev yandı. Atılan havai fişeğin çatıya düşmesiyle yangının çıktığı iddia edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, saat 22.00 sıralarında Kirazlı Mahallesi 1147 Sokak’ta çıktı. İddialara göre, atılan havai fişeğin düşmesiyle çatı tutuştu. Yükselen alevler bitişik olan 3 katlı iki metruk binanın çatısını sardı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.

“ARKA TARAFTA HAVAİ FİŞEK ATIYORLARDI”
Yangını gören Mehmet Özel “6-7 aydır bu karşımızdaki binaları boşalttılar. Ne kapı ne pencere bırakmışlar. Her gün tinerciler, sarhoşlar giriyorlar sabahlıyorlar. Polisler onları götürüyorlar sonraki akşam yine geliyorlar. Bu akşam da arka tarafta havai fişek atıyorlardı. Havai fişekler de yamuk gidiyordu düz gitmiyordu. Bir tanesi çatıya düştü. Ondan sonra yangın çıkmaya başladı. Havai fişekten çıktı” şeklinde konuştu.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!