Reklam Alanı
Reklam Alanı

Barakası yıkılan kadın pompalı tüfekle dehşet saçtı: 2 yaralı (3)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

OLAYDAN SONRA BİDONLA YAKIT ALDI
Alanya’da kaldığı barakanın zabıta ekiplerince yıkılmasının ardından buna neden olduğunu düşündüğü kişileri pompalı tüfekle yaralayan, Alanya Belediyesi Avsallar Ek Hizmet Binası’na giderek ateş açtıktan sonra kaçan Ö.T.’nin olaydan sonra motosikletiyle kaçarken, bir akaryakıt istasyonuna girdiği ve buradan bidonla yakıt aldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Ö.T.’nin istasyona motosikletiyle geldiği ve bidonu görevliye verdiği anlar görüntülerde yer aldı. Yakıtı aldıktan sonra ayrılan Ö.T.’nin Okurcalar Mahallesi’ndeki bir oto tamirhanesine de ateş ettiği belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından takibe alınan Ö.T. kovalamanın ardından yakalandı. Ö.T.’nin üzerinden saldırıda kullandığı pompalı tüfeğin yanı sıra 2 bıçağın da ele geçirildiği öğrenildi.
Öte yandan Ö.T.’nin yakıt aldığı sırada belediyeye saldırı olayını öğrenen istasyon görevlilerinin kendisini oyalamaya çalıştığı, ancak başarılı olamadığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!