Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bayrampaşa’da 400 bin liralık kas geliştirici hap ele geçirildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Çağlar TIBNEK-İSTANBUL (DHA) BAYRAMPAŞA’da yurt dışından kaçak yollarla kas yapıcı maddeler getirilerek, burada ambalajı ve tarihi değiştirip piyasaya sürdüğü iddia edilen şüphelilere operasyon düzenledi. Bir şüpheli gözaltına alınırken, piyasa değeri, 400 bin lira olan bin 704 kutu farklı marka ve miligramlarda steroid içerikli kas yapıcı hap, 3 bin 320 adet marka ve etiketi bulunmayan sıvı dolu ampul ele geçirildi. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa Orta Mahalle’de bulunan adreste yurt dışından kaçak yollarla kas yapıcı maddeler getirildiği ve burada paketlendikten sonra üzerlerine son kullanma tarihi ve marka etiketi vurularak piyasaya sürüldüğü ihbarını aldı. Harekete geçen ekipler, geçen perşembe belirlenen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda M.H isimli şüpheli gözaltına alınırken, adreste yapılan aramalarda, piyasa değeri 400 bin lira olduğu değerlendirilen, bin 704 kutu farklı marka ve miligramlarda steroid içerikli kas yapıcı hap, 3 bin 320 adet marka ve etiketi bulunmayan sıvı dolu ampul maddesi ele geçirildi. M.H. hakkında “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi. Baskın anı kameralarca görüntülendi.
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!