Reklam Alanı
Reklam Alanı

Beşiktaş’ta çifte kupa coşkusu  

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tolga TAHÇI – Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) – Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fraport TAV Antalyaspor’u yenen Beşiktaş, sezonu çifte kupayla tamamladı. Geçen cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı’nda Göztepe’yi yenerek averajla Galatasaray’ın önünde mutlu sona ulaşan siyah-beyazlılar, aynı stadyumda 3 gün aradan sonra bu kez kupa sevinci yaşadı. Hakem Ali Palabıyık’ın bitiş düdüğünün ardından siyah-beyazlı futbolcular ve teknik heyet büyük bir sevinç yaşadı. ‘İki kupa tek şampiyon Beşiktaş’ yazılı tişört giyen siyah-beyazlılar, tribünlerdeki taraftarlarıyla kupa zaferini kutladı. Beşiktaş altyapısından yetişen Rıdvan, taraftarların isteği doğrultusunda 3’lü çektirdi. Finalin kaybedeni Antalyaspor taraftarları da futbolcularını tribünlere çağırarak teselli etti.
Sahanın ortasına kurulan platformda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in katılımıyla ilk olarak hakemlere ödülleri takdim edilirken, karşılaşmanın oyuncusu ödülü spor yazarlarının oylarıyla Josef’e verildi. Finalist Antalyasporlu oyuncular ve teknik heyet, koronavirüs tedbirleri kapsamında kürsünün üzerine konulan madalyalarını aldıktan sonra kazanan Beşiktaşlı futbolcuları alkışladı. Alkışlarla platforma gelen siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası’nı 10’uncu kez havaya kaldırdı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!