Reklam Alanı
Reklam Alanı

BEYOĞLU KAYMAKAMI DEMİRELLİ’DEN KORONAVİRÜS DENETİMİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber: Sevda SARIKAYA Kamera: Buğra BENLİOĞLU / İSTANBUL (DHA) BEYOĞLU Kaymakamı Mustafa Demirelli ve İlçe Emniyet Müdürü Aşkın Kılıçkeser, polis ekipleri ile birlikte hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili Hasköy sahil yolunda denetimlerde bulundu. Drone destekli yürütülen denetimlerde kaymakam araçları tek tek durdurarak izin belgelerini kontrol etti. İzin belgesi olmayan vatandaşlara ceza kesildi
Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli’nin katılımıyla polis ve zabıta ekipleri denetim yaptı. Güzel havayı fırsat bilerek dışarıya çıkan vatandaşları uyaran Demirelli, Beyoğlu Hasköy sahil yolu üzerinde araçları tek tek durdurarak izin belgelerini kontrol etti. Drone destekli denetlemede kısıtlamayı ihlal edenlere Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri tarafından ceza kesildi.
Yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, “Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığımızın almış olduğu tedbirlerden en önemlisi hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, bugün burada özellikle trafiğe çıkan vatandaşlarımızın istisna kapsamına girip girmediğini denetliyor belgelerini kontrol ediyoruz. Bunun yanı sıra havanın da bugün güzel olması sebebiyle bazı vatandaşlarımız kısıtlamayı ihlal edebiliyor. Biz de biraz önce vatandaşlarımızı bu konuda ikaz ettik. Denetimlerimiz yalnızca sokağa çıkma kısıtlamalarıyla sınırlı kalmıyor. Restoran kafe gibi işletmeleri, açık olmaması gereken işyerlerinin açık olup olmadıklarını da denetliyoruz. Bu denetimlerin amacı, çok şükür rakamlarımız ciddi anlamda düştü ancak, bu tedbirleri devam ettirerek bir an önce bu  salgınla mücadeleyi nihayete erdirmek istiyoruz. Tedbirlerle beraber, aşılama rakamlarımız da yukarı çıktıkça artık özlediğimiz günlere, hep birlikte olacağımız günlere kavuşacağız diye düşünüyorum” dedi.

Görüntü dökümü:
——————
-Kaymakam’ın vatandaşları uyarması
-Kaymakam’ın evrak kontrolü yapması
-Denetimden detaylar
-Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli Röp.
-Ceza kesilen vatandaşlardan detaylar ve Röp.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!