Reklam Alanı
Reklam Alanı

Beyoğlu’nda tartıştığı kişiyi bıçakladı: O anlar kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adem VAROL/ İSTANBUL, (DHA) BEYOĞLU’nda tartıştığı kişiyi ardı ardına bıçaklayan şüpheli yakalandı. Bıçaklama ve kavga anları anbean kameralara yansıdı.
Olay, 10 Nisan tarihinde Hüseyinağa Mahallesi Halas Sokak üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Mehmet A.(31) ve Ömer T.(38), sokak üzerinde karşılaştı. İkilinin sözlü olarak tartışması, büyüyerek kavgaya dönüştü. Mehmet A., kavga sırasında yanında bulunan bıçağı çıkararak Ömer T.’yi üç yerinden bıçaklayarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ömer T., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay ile ilgili çalışma başlattı.

KISKIVRAK YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI
Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kamera kayıtlarından yola çıkarak şüpheliyi adım adım izledi. Başlattıkları çalışma neticesinde şüphelinin Kamer Hatun Caddesi üzerinde bir binada saklandığını tespit eden polis ekipleri, yaptıkları operasyon ile şüpheliyi olayda kullandığı bıçak ile kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Mehmet A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayrıca şüpheli Mehmet A.’nın 5 adet kasten yaralama, 2 adet ruhsatsız silah taşıma, 2 adet polise mukavemet ve 1 adet uyuşturucu madde ticaretinden suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

BIÇAKLAMA ANI SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI
Öte yandan, ikilinin tartışması ve Mehmet A.’nın Ömer T.’yi bıçaklama anları çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Şüphelinin yanında bulunan bıçağı çıkararak ardı ardına tartıştığı kişiye saplaması görüntülerde yer alıyor. 

(FOTOĞRAFLI)
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!