Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bucaspor 1928’de 2’nci Lig heyecanı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

Misli.com 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta şampiyonluğu 1 puanla Diyarbekirspor’a kaptırdıktan sonra yoluna Play-Off’ta devam eden Bucaspor 1928’de gözler Play-Off final maçına çevrildi. Çeyrek finalde Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’u yarı finalde ise Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u eleyerek finalde İskenderun Futbol Kulübü ile eşleşen İzmir temsilcisi, 24 Mayıs Pazartesi günü İstanbul’da oynanacak dev maça odaklandı. 
Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda pazartesi günü saat 20.00’de yapılacak final maçını kazanarak kupayı müzesine götürmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler, 2’nci Lig’e yükselmek için kenetlendi. 2’nci Grup’ta normal sezonu 5’inci sırada tamamlayarak Play-Off’a kalan İskenderun FK ise çeyrek finalde Belediye Kütahyaspor’u, yarı finalde ise Fethiyespor’u saf dışı bırakıp uzun süre lider olan rakiplerini eledi. Ligde geçen sezon Play-Off’ta yarı finalde elenen Buca temsilcisi, bu defa gülen taraf olmak istiyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!