Reklam Alanı
Reklam Alanı

Burdur’da Vatan Partisi’nden Biden’a tepki

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- VATAN Partisi’nin Burdur ve Isparta il teşkilatları, ABD Başkanı Joe Biden’ın sözde ‘soykırım’ açıklamasına düzenledikleri ortak basın açıklamasıyla tepki gösterdi.
Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan Vatan Partisi Isparta İl Başkanı Bilal Şimşir, “Türkiye’ye yönelik emperyalist saldırı aracı olan Ermeni Soykırımı yalanları gene gündeme düştü. Amerikan Başkanı Biden, koltuğa oturmadan başlattığı Türkiye düşmanı saldırgan politikalarına yenisini ekledi. Uluslararası emperyalist bir yalan olan sözde Ermeni Soykırımı’nı tanıdığını ilan etti. Bu emperyalist küstahlığa Vatan Partisi olarak 81 ilde eylemli olarak cevap veriyoruz” dedi.
ABD’nin hücum borusunu öttürdüğünü kaydeden Bilal Şimşir, Türkiye’nin de eylemli cevap vermesi gerektiğini belirtti. İncirlik Üssü’nün Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tam kontrolüne alınması gerektiğini ifade eden Şimşir, HDP’nin de kapatılması gerektiğini öne sürdü.
Basın açıklamasına katılanlar ‘Soykırım yapmadık, vatan savunduk, soykırım yalanı, Amerikan planı’ şeklinde sloganlar attı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!