Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bursa’da ‘Nilüfer Caz Tatili’ etkinliğinde Ceylan Ertem konseri

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gürkan DURAL/ BURSA, (DHA)- BURSA’da altıncısı düzenlenen ‘Nilüfer Caz Tatili’ etkinliğinde sanatçı Ceylan Ertem konser verdi. Konsere, sanatçının arkadaşı Haluk Levent de sürpriz yapıp katıldı.
Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte, Ceylan Ertem konserinin biletleri, satışa çıktığı ilk günde tükendi. Ertem, konserde seslendirdiği şarkılarla sanatseverleri eğlendirdi. Ertem’le müzik çalışmaları da yapan arkadaşı Haluk Levent de konseri izlemeye geldi. Ertem’in davetiyle sahneye çıkan Haluk Levent, ‘Ankara’ adlı parçayı seslendirdi. Müzikseverler, konserde hem Ceylan Ertem’i, hem de Haluk Levent’i dinledi.
Konseri izleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Ceylan Ertem’e ve Haluk Levent’e teşekkür ederek, “Müzik kalbimizin anahtarı. Müzik olmazsa her şey susar. Sözlerimiz bittiği zaman müzik başlar. Dolayısıyla müzik yoksa aşk da yok, sevda da yok, sevgi de yok. Değerli sanatçılarımızla birlikte müziği yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.
CEYLAN ERTEM: PANDEMİ ÜRETKEN BİR DÖNEMİMDİ
Konser öncesinde festival yayınının konuğu olan Ceylan Ertem, ‘Nilüfer Caz Tatili’ni her zaman kıskandığını ve burada olmayı çok istediğini söyleyip, etkinliğin konuklarından Aydın Esen’i de dinlemeye geleceğini belirtti. Ertem, pandemi sürecini de anlatarak, “İlk birkaç ay bir şey üretemedim açıkçası ama sonra epey üretken bir döneme girdim. Çok fazla şarkı paylaştım. O nedenle verimli bir süreçti ama çok da zorlandım. Manevi, maddi ve fiziksel olarak zorlandım. Çok özledim, 18 yaşımdan beri haftada 2 gün konsere çıkan sanatçıyım, hiç bu kadar uzak kalmamıştım. Açılmadan umutluyum. Umuyorum ki, pandemi sürecini de sağlıkla yavaş yavaş kapatırız” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!