Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çocuklar Cumhuriyet Bayramı’na hazırlanıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Çocuklar için eğlence merkezi KidZania, Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yılını coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu. Türk bayrakları ile donatılan çocuklar ülkesinde zafer alayı şehir meydanında toplanacak. 28 Ekim’de başlayacak bayrama özel etkinlikler, 31 Ekim’e kadar birbirinden eğlenceli oyun ve aktivitelerle devam edecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel oyun ve aktiviteler, 28 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında dört gün boyunca 10.00-20.00 saatleri arasında çocuklu aileler ile buluşacak. Etkinliklerde gün boyunca, KidZania radyosunda bayram coşkusu yaşanacak ve ziyaretçiler zafer alayı gerçekleştirecek.

Cumhuriyet Bayramı’na özel ziyaretçilere Türk Bayraklı rozetler dağıtılacak, Adel El Sanatları Atölyesi’nde kitap ayracı aktivitesi gerçekleştirilecek. Günün sonlarında ‘Saat Kulesi Dansı’ yapılacak. Çocuklu aileler, çeşitli sürprizlerle unutulmaz anlar yaşayacak.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!