Reklam Alanı
Reklam Alanı

Damada düğününde altın yerine araç lastiği hediye etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP’te öğrenci servisi şoförü Nihat Alyukarı (28) ile Seher Alyukarı’nın (25) düğününde, damada araç lastiği hediye edildi.
İslahiye ilçesinde yaşayan ve okul servisiyle öğrenci taşıma işi yapan Nihat ile nişanlısı Seher Alyukarı çiftinin düğünlerine katılanlar, ilginç bir takı törenine şahitlik etti. Eğlenceli düğünde, Alyukarı çiftinin ailesi ve arkadaşları, yeni evlilere altın ve para taktı. Takı töreninde, damadın oto lastik işi yapan arkadaşı İbrahim Göğebakan ise, süslediği araç lastiğini hediye etti. Davetliler alkışlarla çiftin mutluluğuna ortak olurken, Nihat Alyukarı, arkadaşının hediyesiyle şaşkınlık yaşadığını belirtip teşekkür etti. Farklı bir sürpriz yapmak istediğini söyleyen İbrahim Göğebakan da ” Arkadaşıma çeyrek altından daha üstün, kendi minibüsünde kullanacağı lastiği düğün hediyesi olarak taktık. Kendisine mutluluklar diliyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!