Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dansın en iyileri belirlenecek

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Hip hop, popping, house dahil çeşitli sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran Red Bull Dance Your Style dans yarışmasının başlayacağı duyuruldu.  İzmir, İstanbul ve Ankara’daki elemeler sonrasında sokak dansının en iyileri, 4 Temmuz’da yapılacak olan finalde belli olacak. Yarışma sonucunda Türkiye’nin en iyisi, Güney Afrika’da gerçekleştirilecek Red Bull Dance Your Style 2021 Dünya Finali’nde Türkiye adına yarışma şansı yakalayacak.

ELEMELER HAZİRANDA, FİNAL TEMMUZDA

Red Bull Dance Your Style elemelerinin, bu yıl Instagram üzerinden toplanan başvurularla başlayacağı bildirildi. Jüri tarafından seçilecek 16 dansçı ise 4 Temmuz’da İstanbul’da gerçekleştirilecek Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele verecek.  Türkiye’nin en iyisi seyircilerin oyları ile belli olacak. Dansçıların Hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinde hünerlerini sergileyeceği yarışmada kadın ve erkek dansçılar, birlikte yarışacak.

Başvuruları 6 Haziran 2021’e kadar devam edecek olan yarışmada, Türkiye’yi temsil etmek isteyen dansçılar davet edildikleri en yakın eleme noktası olan şehirde performans gösterecek.

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!