Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

1- BİNALİ YILDIRIM: KESİNLİKLE İFTİRADIR ŞİDDETLE REDDEDİYORUZ

Harun UYANIK/İSTANBUL DHA
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, oğluna ilişkin iddialar için, “Bu kesinlikle iftiradır, yalandır, şiddetle reddediyoruz. Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek bize yapılabilecek en büyük hakarettir, em büyük yanlıştır, tümüyle reddediyoruz” dedi.
Binali Yıldırım, İstanbul İl Başkanlığı çıkışında, oğluyla ilgili atılan iddialara ilişkin gazetecilerin sorularını cevaplayarak, “Bugünkü yayınladığı videoda oğlum Erkam Yıldırım’ı da zikretti. Öncelikli bu kesinlikle iftiradır, yalandır, şiddetle reddediyoruz. Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek, bize yapılabilecek en büyük hakarettir, en büyük yanlıştır, tümüyle reddediyoruz. Bu olsa olsa çamur at, izi kalsın türünden bir suçlamadır. Unutmayalım ki, çamur atanın önce kendi elleri kirlenir. Oğlum Venezuela’ya gitmiştir. Orada bahsedildiği gibi ocakta şubatta değil, geçen sene aralık ayında gitmiştir. Ve beraberinde Kovid ile mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerine test kiti, maske gibi bir takım malzemeler götürüp dağıttı. Ziyaret amacı da bundan ibarettir. O esnada Venezuela’da seçim olduğu için Türkiye dostluk grubu da oradaydı. O münasebetle onlarla da birlikte oldu. Bazı sosyal medya paylaşımlarda resmi heyetle gittiği ifade ediliyor. Bu da gerçek dışıdır, yanlıştır. Kendi imkanlarıyla, kendi biletini alarak, masraflarını karşılayarak, o ziyareti gerçekleştirmiştir.” ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü:
————–
Yıldırım’ın açıklamaları

23.05.2021 – 20.38 Haber Kodu : 210523137
23.05.2021 – 23.50 Haber Kodu : 210523142

========================

Reklam Alanı

2- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AK PARTİ İL BİNASINDAN AYRILDI

Ozan URAL – Harun UYANIK / İSTANBUL DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayirli Hasan Paşa Camii, Kasımpaşa’daki Divanhane ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kasımpaşa Ek Binasında incelemelerde bulundu. Erdoğan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Erdoğan buradaki incelemelerinin ardından AK Parti İstanbul İl Binasına gitti. Erdoğan bir süre çalışmalar yaptıktan sonra dün saat 20.00 sıralarında buradan ayrılarak Kısıklı’daki konutuna geçti.

Görüntü Dökümü:
———-
-İl binasından konvoyun çıkışı
-İncelemelerden fotoğraflar

23.05.2021 – 20.40 Haber Kodu : 210523141

=========================

3- ŞİŞLİ’DE BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNE SOKAKTA KURŞUN YAĞDIRDI

Haber- Kamera: Ozan URAL – Buğra AKAY /İstanbul( DHA)
Şişli’de boşama aşamasındaki eşinin kurşun yağdırdığı kadın yaralandı. 5 kurşunun isabet ettiği kadının hayati tehlikesi bulunmazken, şüpheli polise teslim oldu.
Olay, Paşa Mahallesi Miralay Kazımbey Sokak’ta dün saat 21.00 sıralarında medyana geldi. İddiaya göre, Samet M.(38) boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadıkları eşi Semiha M.(27)’yi sokakta otomobilinin içinde bekledi. Samet M., eşinin geldiğinin görünce otomobilinden inerek ona doğru silahla ateş etti. Saldırıda vücuduna 5 kuşun isabet eden Semiha M., yere yığıldı. Görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın ilk müdahalesinin ardından Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bir kolundan, 2’şer de bacaklarından kurşunların isabet ettiği kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Saldırıda o sırada kapalı olan bir dükkana da kurşun isabet etti.
Saldırının ardından kaçan Samet M. bir süre sonra Feriköy Polis Merkezi’ne giderek silahıyla birlikte teslim oldu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Görüntü Dökümü:
————
Olay sonrası yaşananlar cep telefon görüntüsü
Olay yeri
Polis ekipleri
Olay yeri inceleme polislerinin çalışmaları
Genel ve detaylar

23.05.2021 – 23.57 Haber Kodu : 210523149

=========================

4- BAYRAMPAŞA’DA DOMATES YÜKLÜ OTOMOBİL AĞACA ÇARPTI: 2 YARALI 

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU – İstanbul/DHA
Bayrampaşa’da domates yüklü bir otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce trafik lambasına ardından da yol keenarındaki ağaca çarparak durdu. Kaza sonrası otomobildeki domatesler yola savrulurken, sürücü ve beraberindeki kişi yaralandı. 

Kaza Bayrampaşa, Kartaltepe Mahallesi’nde sabah saat 05.10 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 61 ED179 plakalı domates yüklü otomobili kullandığı öğrenilen Yunus Özbaş (30) Bayrampaşa Sebze Hali’nden Gaziosmanpaşa istikametine seyir halindeyken 60. Sokak kesişimine geldiği esnada henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği otomobil önce yol kenarında trafik lambasına, ardından da ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın içindeki kasalarda bulunan domatesler yola savrulurken, sürücü Yunus Özbaş ve beraberindeki Özkan Umut (34) yaralandı. Yoldan geçen sürücüler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan sürücü ve arkadaşına ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. İtfaiye ekipleri de olay yerine gelerek araçta bir süre inceleme yaptı. Polis ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Kaza sonrası yola savrulan domatesler temizlenirken, otomobil ise bulunduğu yerden çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Görüntü Dökümü:
—————————-
– Kazanın meydana geldiği yer
– Sağlık ekiplerinin yaralıya müdahalesi
– İtfaiye ekiplerinin çalışması
– Polisin önlemi
– Yola dağılan domateslerin görüntüsü
– Genel ve detaylar 

24.05.2021 – 07.17 Haber Kodu : 210524010

============================

(ÖZEL)
5- ATAŞEHİR’DE KISITLAMADA PARKTA BULUNANLARA CEZA YAĞDI 

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ – Gamze ŞİMŞEK – Murat KORKMAZ / İstanbul DHA 
Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde Ataşehir’de tıklım tıklım olan parka polis baskın yaptı. Polisi görenlerin birçoğu parktan ayrılırken, ısrarla parkta kalmak isteyen 23 kişiye cezai işlem uygulandı.
Kademeli normalleşme sürerken hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde, Ataşehir’de bulunan 80.Yıl Cumhuriyet Parkı’nda yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar evlerinde kalmak yerine aileleriyle birlikte parkta vakit geçirdi. Yoğunluk yaşandığı ihbarını alan Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise parka geldi. Polisleri karşısında görenlerin çoğu parktan ayrılırken, kimi vatandaşlar ise evlerine gitmemek için direndi. 

POLİS İLE DİYALOĞU PES DEDİRTTİ
Bankta maskesiz bir şekilde oturduğu sırada karşısında polisi gören bir vatandaş, polislere önce evde sıkıldığını söyledi daha sonra polislere yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyerek ‘Aldığınız para helal mi’ diye sordu. Polis ekipleri daha sonra parkta bulunan vatandaşa cezai işlem uyguladı. Parktan ayrılmak istemeyen 23 kişiye toplam 79 bin 580 lira ceza kesildi. Parkta yaşanan yoğunluk havadan da görüntülendi.

Görüntü Dökümü:
————— 
-Parkta vakit geçiren vatandaşlar 
-Muhabir anonsları(Gamze Şimşek)
-Polislerin parkta gelmesi
-Polislerin vatandaşlar ile konuşması 
-Polislerin vatandaşlara ceza yazması
-Vatandaşların parktan ayrılması
-Polis ile ceza yiyen vatandaşın diyaloğu 
-Parkta vakit geçiren vatandaşların havadan görüntüsü 
-Genel ve detay 

23.05.2021 – 18.58 Haber Kodu : 210523131
23.05.2021 – 18.43 Haber Kodu : 210523129

==============================

6- YOLDA ÇARPIŞAN OTOMİLLERDEN BİRİ YOL KENARINDA BEKLEYEN YAYAYA ÇARPTI

Haber-Kamera: Vedat BAYRAKTAR-Ömer ÇETİNASLAN/İSTANBUL,(DHA)
Küçükçekmece’de iki otomobilin çarpıştığı kazada savrulan araç yol kenarında bekleyen Tuğçe U.’ya çarptı. Kazada yaralanan Tuğçe U. hastaneye kaldırıldı. 
Kaza, dün saat 17.30 sıralarında, Küçükçekmece Atakent Mahallesi’nde meydana geldi. 223. Cadde istikametinde seyreden Merve G. idaresindeki 34 DTT 216 plakalı otomobil ile Ata Caddesi’nden gelen sürücüsünü ismi öğrenilemeyen 34 FA 1093 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Merve G.’nin kullandığı otomobil savrularak, yol kenarında bekleyen Tuğçe U.’ya çarptı. Tuğçe U. ağır şekilde yaralandı. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından Tuğçe U.’yu, hastaneye kaldırdı.

“BURADA HER HAFTA KAZA OLUYOR”
Kazayı görenlerden Utkuhan Telli, “Buraya bir el atılması gerekiyor. Her hafta kaza oluyor. Yukarıdan gelen araba ile aşağıdan gelen araba çarpışmış. Kontrolü kaybedince de duvarın kenarındaki yayaya çarpıyor. Buradaki ışıklara bir düzen getirilmesi lazım” dedi. 
Yaşar Telli ise yaşanan kazayı anlatarak, “Hanımefendi aşağıdan yukarıya hızlı bir şekilde geliyordu. Kontrollü geçiş olduğu için biraz yavaşlaması gerekiyordu. Beyefendi de yukarıdan aşağı geliyor, hanımefendi de kaçmak isteyince çarpışıyorlar. Daha sonra yayaya çarpıyorlar, şuan yayanın durumu kötü” ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————-
-Kaza yerinden detaylar
-Kaza yapan araçlardan detaylar
-Yaralının hastaneye kaldırılmasından görüntüler
-Röportajlar
-Detaylar

23.05.2021 – 20.09 Haber Kodu : 210523132

=========================

7- BEYOĞLU’NDA KALAŞNİKOF SİLAH BÖYLE ELE GEÇİRİLDİ

İSTANBUL, (DHA) BEYOĞLU’nda meydana gelen iş yeri kurşunlama ve silahla yaralama olaylarına karıştıkları tespit edilen şüphelilere operasyon düzenlendi. Şüpheli F.K. yakalanırken, aramalarda kalaşnikof silahın bulunma anı kameralara yansıdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu’nda meydana gelen iş yeri kurşunlama ve silahla yaralama olaylarına karıştıkları tespit edilen F.K. ve T.S.’nin Örnektepe Mahallesi ve Sütlüce Mahallesi’nde bulunan iki ayrı adreste sakladıklarını belirledi. Bugün adreslere yapılan eş zamanlı operasyonda şüpheli F.K. yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 1 adet AK-47 model uzun namlulu kalaşnikof marka silah, 21 adet uzun namlulu silah fişeği, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet 9 mm fişek ele geçirildi. Yapılan araştırmalarda şüpheli T.S.’nin “Silahla Yaralama” olayının faili olarak 18 Mayıs’ta yakalanarak tutuklandığı tespit edildi. Yakalanan şüpheli F.K. hakkında ise “6136 Sayılı Kanun’a muhalefet etmek” suçundan adli işlem başlatıldı.

Görüntü Dökümü:
———————–
-Ele geçen silahtan görüntü
-Genel ve detaylar

23.05.2021 – 17.27 Haber Kodu : 210523120

==============================

8- GAZİOSMANPAŞA VE SULTANGAZİ’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU KAMERADA: 24 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İSTANBUL (DHA) GAZİOSMANPAŞA ve Sultangazi’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 24 şüpheli gözaltına alındı. Mahkemece tutuklanan şüphelilere düzenlenen operasyon anları da kameraya yansıdı. Gaziosmanpaşa ve Sultangazi’de 19 Mayıs Çarşamba günü “torbacı” olarak tabir edilen sokak satıcıları ile uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 2,86 gram sentetik kannabinoid, 1 adet tabanca, 2 adet şarjör ve 40 adet fişek ele geçirildi.  Yakalanarak gözaltına alınan 24 şüpheli önceki gün sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Görüntü Dökümü:
———————-
-Operasyonlardan görüntü
-Havadan görüntü
-Aramalardan görüntü
-Şüphelilerden görüntü
-Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi
-Genel ve detaylar 

23.05.2021 – 17.26 Haber Kodu : 210523114

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!