Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ – 2 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1- BİR GÜN KALA OTOGARDA TAM KAPANMA YOĞUNLUĞU; EK SEFERLER KONULDU

-“Arife günleri oluşan yoğunluğun aynısı. Bir senedir bu kadar yoğun olmamıştı otogar” 

Burçak BOZKUŞ – Feridun AÇIKGÖZ / İSTANBUL (DHA) – TAM kapanma kararının uygulanmasına bir gün kala İstanbul’daki otogarda yoğunluk artarak devam ediyor. Biletler tamamen satılınca firmalar ek sefer koymaya başladı.
29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma öncesi, İstanbul’un birçok noktasındaki yoğunluk devam ediyor. Yasak başlamadan memleketlerine gitmek isteyenler, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’na adeta akın ediyor. Otobüs firmaları oluşan yoğunluktan memnun, ek sefer koymaya başladıklarını söylüyor. Bazı firma yetkilileri ise, “Arife günleri oluşan yoğunluğun aynısı. 1 senedir bu kadar yoğun olmamıştı otogar” dedi.

“HERKES ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU ALDI KAÇIYOR”
Özel bir otobüs firmasında çalışan Kaptan Albay, “Şu anda bayram üzeri olduğu için bir de yasaklar geldiği için yoğunluk çok yüksek. Herkes çoluğunu çocuğunu aldı kaçıyor. Yoğunluk çok o yüzden. Bu 2 gündür bilet satışları da çok güzel. Yoğunluk çok, bilet satışlarında da patlama var” diye konuştu.

“ESKİDEN ARİFE GÜNLERİ BÖYLE DOLU OLURDU AYNI O ZAMANLARDAKİ GİBİ”
12 yıldır özel bir otobüs firmasında çalışan Adnan Ayhan ise, “Şu iki gündür aşırı yoğunluk var yasaktan dolayı. Bir yıldır ilk defa arabamız bu şekilde doluyor. Bir yıldır bu kadar yoğun olmamıştı. Herkes kaçıyor. Ailesine, memleketine gidiyor. Tam bir bayram arifesi diyebilirim. Eskiden arife günleri böyle dolu olurdu. Aynı o zamanlardaki gibi” şeklinde konuştu.

“SON KOLTUKLARI ALDIK”
Oğlu ile birlikte Malatya’ya gidecek olan Kaan Çorak, “Uzun süre evde kalmak istemiyoruz. Ailemizi görmek istedik. O yüzden gitmek istedik yani. Bileti 2 gün önce aldım. Bileti almak çok zor oldu. Son koltukları aldık diyebilirim yani. Ama mecburuz ne yapalım” şeklinde konuştu.           

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü
-Otobüslerin gara giriş ve çıkışı
-Otogardan detaylar
-Vatandaş röpleri
-Firma yetkilileri ile röpler
-Genel ve detay

====================

2- (Havadan görüntülerle) TAM KAPANMA ÖNCESİ İSTANBUL’DAN KAÇIŞ – 1

Mustafa ESEN – Ali Kerem BENGİ – İstanbul DHA – KORONAVİRÜSLE mücadele kapsamında alınan ‘tam kapanma’ kararının ardından İstanbul’da il dışına çıkmak isteyenler yola çıktı. Çamlıca ve Kurtköy’de trafik diğer günlere göre yoğun seyrediyor.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul’dan şehir dışına gidecekler yola çıktı. Anadolu Yakası’nda TEM Otoyolu Ankara istikametine doğru, Çamlıca Gişeler ve sonrasında trafik yoğunluğu arttı. D-100 Karayolu Ankara istikametinde ise Kartal ve Tuzla arasında bazı bölgelerde de trafik yoğunlaştı.
Kent genelinde ise bu bölgelerin dışında kalan ana arterlerde de trafik artıyor. İBB’nin mobil uygulamasına göre, trafik yoğunluğu saat 09.30’da yüzde 54 olarak ölçüldü.

Görüntü Dökümü:
————
-Çamlıca’dan havadan ve yerden görüntüler

====================

3- ŞİŞLİ’DE SAHUR VAKTİ TURİST DEHŞETİ; ÖNCE DAVULU BIÇAKLADI SONRA DAVULCUYU KOVALADI

Hasan YILDIRIM – Özgür EREN / İSTANBUL (DHA)  ŞİŞLİ’de sahur vakti davul çalan kişiye, turist olduğu belirtilen kişi bıçakla saldırdı. Önce davulu bıçaklayan turist sonra da davulcuya tekme atarak kovalarken, o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Olay, Şişli Elmadağ Caddesi üzerinde geçen hafta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, biri çocuk üç kişi, ara sokaklarda davul çalarak insanları sahura kaldırmaya başladı.  Bu sırada elindeki bıçakla dışarı çıkan bir turist, davulu bıçakladı. Hırsını alamayan turist, elindeki bıçak ile ramazan davulcusunu kovalamaya başladı. Davulu yere atan davulcu ile yanındaki çocuk hızla olay yerinden kaçtı. O anlar ise bir mahalle sakini tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Yaşanan olayın ardından davulcu, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Görüntü Dökümü:
——————
Olayın yaşandığı yer
Turistin davulcuyu kovalaması
Eli bıçaklı turist
Davulcunun kaçması
Genel ve detaylar 

=================

4- (ÖZEL) ÇAKARLI ARAÇ VE EMNİYET ŞERİDİ DENETİMİNDE KURAL İHLALİ YAPANLARA CEZA YAĞDI

Haber-Kamera: Gamze ŞİMŞEK- Ramazan EĞRİ / İstanbul DHA
Maltepe D-100 Karayolu’nda usulsüz çakar siren sistemi kullanımı ve emniyet şeridi ihlaline yönelik denetimler yapıldı. Denetimlerde taşıdığı kimse olmamasına rağmen, siren çalarak ilerleyen adliye aracı sürücüsü ve içinde hasta olmadığı halde geçiş üstünlüğü sağlayarak emniyet şeridine giren 2 ambulans şoförüne cezai işlem uygulandı. 13 araç sürücüsüne toplam 25 bin 729 lira ceza yazıldı.
İstanbul Trafik Denetim Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Amirliği ekipleri, Maltepe D-100 Karayolu Kartal istikametinde usulsüz çakar siren sistemi kullanımı ve emniyet şeridi ihlaline yönelik denetimlerde bulundu. Denetimde kural ihlalinin yapıldığı araçlar tek tek tespit edildi. Usulsüz çakar kullandığı ve emniyet şeridinde ilerlediği tespit edilen araç sürücülerine ceza yağdı. Taşıdığı kimse olmamasına rağmen siren çalarak ilerleyen bir adliye servis aracı sürücüsüne ceza kesildi.
Bir kişi de, çakar siren sistemi olan aracının Ulaştırma Bakanlığı’nın makam aracı olduğunu iddia etti. Yapılan incelemede bu aracın koruma kararı bulunmadığı ortaya çıktı. Sürücüye, usulsüz çakar sistemi bulundurarak emniyet şeridini kullandığı için toplam 2 bin 678 lira ceza verildi. Polis ekipleri, siren çalarak ilerleyen ambulansların da içini kontrol etti. Levent FSM Köprüsü istikametinde ve Maltepe D-100 Karayolu’ndaki denetim noktalarında iki farklı ambulansın içinde hasta olmadığı ve buna karşın siren çalarak ilerledikleri görüldü. Özel ambulans şoförlerinin her birine emniyet şeridi kullanmaktan bin 339 lira ve geçiş üstünlüğü hakkını usulsüz kullanmaktan 144 lira olmak üzere toplamda 2 bin 966 lira ceza yazıldı. Öte yandan, emniyete şeridini kullanırken durdurulan 5 araç sürücüsüne bin 339’er lira cezai işlem uygulandı. Denetim sonunda 13 araç sürücüsüne, usulsüz çakar sistemi kullanarak emniyet şeridine girmekten toplam 25 bin 729 lira idari para cezası uygulandı. 
 
Görüntü Dökümü:
——————–
-Emniyet şeridinden ilerleyen çakarlı araçlar
-Emniyet şeridini kullanan sivil araçlar
-Muhabir anons (Gamze ŞİMŞEK)
-Denetim yapan polis ekipleri
-Polislerin araçları durdurması
-Sürücülere soru sorulması
-İçi boş adliye aracı
-Makam aracı olduğu iddia edilen araç
-Hasta nakil aracının kontrol edilmesi
-İçi boş olan ambulanslar(cep telefonu)
-Genel ve detay
 
====================

5- (ÖZEL) SULTANGAZİ’DE ANİDEN YOLA ÇIKAN KADINA TAKSİ ÇARPTI

Emin YEŞİL / İSTANBUL, (DHA)- SULTANGAZİ’de karşıya geçmek için aniden yola çıkan kadına taksi çarptı. Kadının yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, geçen pazartesi günü, saat 13.45 sıralarında 50. Yıl Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerinde yaşandı. Kimliği öğrenilemeyen bir kadın, kısa süre kaldırımda yürüdü. Aniden de yolun karşısına geçmek için caddeye çıktı. Ancak hızla gelen taksi, kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayıp, asfalta düşen kadın yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

KAZA ANI KAMERADA
Kaza anı, cadde üzerinde bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntüde; kadının kaldırımda yürümesi, koşarak yola çıkması ve taksinin çarpması sonucu havaya fırlayıp, asfalta düşmesi yer alıyor. Ayrıca görüntüde taksi sürücüsü ve çevredeki vatandaşların kadının yardımına koştuğu görülüyor.

Görüntü dökümü:
———————-
GÜVENLİK KAMERASI 
-Karşıya geçmeye çalışan yayaya arabanın çarpması
Cep telefonu görüntüsü
-Vatandaşların araba çarpan yayanın yanına gitmesi
-Yayanın yerde yatarken etrafında insanların toplanması

======================

6- (Ek bilgilerle) İSTANBUL’DA TEFECİ OPERASYONU: 10 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA 

Ali ÇAĞLAR TINBEK / İSTANBUL, (DHA) İSTANBUL ve Muş’ta 11 şüpheliye yönelik tefeci operasyonu düzenlendi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken, adreslere yapılan baskınlarda çeteye ait olduğu tespit edilen materyal ve doküman ele geçirildi. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, bu sabah saat 06.00’da İstanbul ve Muş’ta ‘Muşlu Tefeci Çetesi’ denilen gruba yönelik 11 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. İddiaya göre, Anadolu yakasında faaliyet gösteren ve tefecilik, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, silahla tehdit ve yağma gibi suçlara karıştığı belirlenen çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. 11 adrese yapılan baskına Özel Harekat polisleri, Siber Şube ekipleri, ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri katıldı. Polis ekiplerince adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda çeteye ait olduğu tespit edilen materyal ve doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Öte yandan, baskın düzenlenen adreslerden birisi Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Gazali Sokak’ta bulunan 5 katlı apartmanın 5’inci katta bulunan daireye yapıldı. Özel harekat polislerinin öncülüğünde baskın düzenlenen dairede bir kişi gözaltına alındı.

Görüntü dökümü:
————————
-Özel harekat polisinin baskın anı
-Polis ekiplerinin adrese girişi
-Polis ekiplerinin şüpheliyi gözaltına alma görüntüsü 
-Genel ve detaylar

=====================

7- ESENLER’DE TARTILMASI İÇİN KUYUMCUYA GÖTÜRDÜĞÜ ALTINLARI BÖYLE ÇALINDI

-İki kadının küçük bir kız çocuğuna yaptırdığı hırsızlık anları kameraya yansıdı. 

Yalın ONAT – Kubilay ÖZEV / İSTANBUL(DHA)  ESENLER’de, Bahar Birinci adlı kadının, tarttırarak değerini öğrenmek ve bazılarını tamir ettirmek için kuyumcuya götürdüğü 130 bin lira değerindeki altınları çalındı. İki kadının 6-7 yaşlarındaki bir kız çocuğuna altınların olduğu çantayı çaldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 
Olay, Esenler’de önceki gün kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre, Bahar Birinci, 18 yıldır biriktirdiği yaklaşık 130 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını, tarttırarak değerini öğrenmek ve bazılarını tamir ettirmek için çantaya koyarak, kuyumcuya götürdü. Kuyumcu Ömer Karasu’ya altınları gösteren kadın, ardından altınların olduğu çantayı sandalyeye bırakıp, kolyelere bakmaya başladı. Arkasına baktığında çantayı yerinde göremeyen kadın, kuyumcu Karasu ile birlikte güvenlik kamera kayıtlarına baktı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA
Kadın ile kuyumcu inceledikleri güvenlik kamera görüntülerinde altınların olduğu çantanın çalındığını fark ettiler. Görüntülerde, 6-7 yaşlarında bir kız çocuğu ile iki kadının içeri girdiği, kadınlar vitrindeki altınlara bir süre bakarken, küçük kızın çantayı aldığı ve birlikte hızla kuyumcudan dışarı çıktıkları görülüyor.  Ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, kamera kayıtlarından hırsızlık olayını gerçekleştiren kişilerin kimliğini tespit edip yakalamak için çalışma başlattı.

“100 LİRA İNDİRİM YAPIN TANIDIKSINIZ DERKEN DÖNDÜM BAKTIM ÇANTAM YOK”
Altınları çalınan Bahar Birinci, “Ben evden hem tarttırıp satma niyetli, ev alma düşüncem vardı. Gelmişken zincir de baktım, beğendim. Çantamı bırakıp, ‘zinciri kaça bırakırsınız bana 100 lira daha bir indirim yapın tanıdıksınız’ derken, kapıdan girenler olmuş. Döndüğüm gibi çanta yerinde yoktu. 130 bine yakın. Benim bütün geleceğim oydu. Hiçbir kuruşum bile yok. Kredi kartlarım, evimin anahtarı, kimliğim beş parasız kaldım. Anam yok, babam yok, durumum hiç yok” dedi.

“18 YILLIK BİRİKİMİMDİ YATALAK ANNEME HARCAMADIM BEN ONLARI”
Konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bahar Birinci “18 yıllık birikimimdi, yatalak anneme harcamadım ben onları. ‘Kızım senin geleceğin’ dedi. Yatalak hasta anneme harcamadım. Bulana 10 bin lira ödül vereceğim. Dünden beri su bile içemiyorum” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZÜ PERDELEYEREK KAPATTILAR ÇANTAYI ÖYLE ÇALDILAR”
Kuyumcu Ömer Karasu da, “Bahar hanım bizim her zamanki müşterimiz, yeni bir kolye beğenmişti. O sırada altın dolu çantasını arkaya bıraktı. İçeri iki tane tanımadığımız bayan girdi. Yanında da 6-7 yaşında bir çocuk vardı. Önümüze perde yaptılar çantayı çaldılar” şeklinde konuştu.

Görüntü dökümü 
—————————
(Güvelik kamera görüntüleri)
Hırsızlık anları
Aktüel 
Bahar Birinci ile röp.
Kuyumcu ile röp. 
Altın detayları 
Muhabir anonsu(Yalın ONAT) 

====================

8- GECE KARTALI HIRSIZI BÖYLE ENSELEDİ 

Haber-Kamera: Özgür EREN/İSTANBUL (DHA)
Zeytinburnu’nda görev dönüşü evine giden bekçi, motosiklet çalan şüpheliyi kovalamaca sonucu ensesinden yakalayarak polis ekiplerine teslim etti. Bu kovalamaca ve hırsızın yakalanma anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay Gökalp Mahallesi 45/1 Sokak’ta geçtiğimiz haftalarda sabah saatlerinde meydana geldi. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Gece Kartalı olarak bilinen bekçi mesaisinin tamamladıktan sonra Zeytinburnu’ndaki evine doğru yola çıktı. Sokağa girdiğinde motosikleti sürükleyerek götüren bir kişi fark etti. Bekçi, şüpheliye ‘dur’ ihtarında bulundu. Kaçmaya başlayan şüpheli ile bekçi arasından ara sokaklarda kovalamaca başladı. 
Bekçi, bir süre sonra şüpheliyi ensesinden tutup yere yatırdı. Bu kovalamaca anı ve hırsızlık şüphelisinin ensesinden yakalanma anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay yerine gelen polis ekipleri motosikleti sahibine teslim ederken şüpheli polis merkezine götürüldü.

Görüntü dökümü
—————-
-Güvenlik Kamerası
-Bir kişinin kaçması
-Bekçinin kovalaması
-Şüphelinin ensesinden yakalanması
-Şüphelinin yere yatırılması

================

9- (ÖZEL) ESENYURT’TA ALEV TOPUNA DÖNEN OTOMOBİL KAMERADA

Haber-Kamera: Veysel TİMDU / İSTANBUL , (DHA)- Esenyurt’ta, sigara içerken sürücüsünün bidonla benzin doldurduğu otomobil, deposuna düşen sigara külü nedeniyle alev alarak yandı. Alev topuna dönen araç bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. 
Olay, Piri Reis Mahallesi’nde dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir kişi sigara içip bidonla otomobiline benzin koymaya çalışırken, külünün depoya düşmesi sonucu yangın çıktı. Alevler kısa sürede otomobilin tamamını kaplarken, aracın sahibi durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde çıkan yangını söndürdü. Yanan otomobil, kullanılamaz hale geldi.

Görüntü Dökümü:
————
-Otomobili kaplayan alevler
-Genel ve detay görüntü

=================

10- (Özel) SİLİVRİ’DE ÇÖKME İHTİMALİ OLAN BİNANIN YIKIMINA OTOMOBİLİYLE ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

Uğur Samet AVCI / İSTANBUL, (DHA)
SİLİVRİ’de bir kişi, yıkımına karar verilen 2 katlı binanın kendisine ait olduğunu iddia ederek yıkıma engel olmaya çalıştı. Otomobilini binanın önüne park ederek yıkıma engel olmaya çalışan kişiye, Zabıta Müdürü Uğur Tozlu, “Yer Maliye Bakanlığı’na, binada Belediyemize ait. Elimizde yıkım kararı var” dedi. Tartışmaların ardından otomobil binanın önünden kaldırıldı, bina yıkıldı.    
Silivri’de Değirmenköy Mahallesi’nde bulunan ve çökme tehlikesi olduğu gerekçesiyle kentsel dönüşüm kapsamında 40 yıllık 2 katlı binanın yıkımına karar verildi. Silivri Belediyesi’ne ait olan, yerin ise Maliye Bakanlığı’na ait olduğu belirtilen binayı yıkmak için, Silivri Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri dün harekete geçti. Yıkım öncesinde bir süre kiracı olarak faaliyet gösterdiğini öne süren Cevat Karabostan isimli bir kişi, yıkımına karar verilen binanın kendisine ait olduğunu iddia ederek, otomobilini binanın önüne çekti, yıkıma engel olmaya çalıştı. Cevat Karabostan bir süre, Silivri Belediyesi Zabıta Müdürü Uğur Tozlu ile tartıştı. Zabıta Müdürü Tozlu, Karabostan’a “Yer Maliye Bakanlığı’na, binada Belediyemize ait. Sana neden tebliğ edelim. Elimizde yıkım kararı var. Bu bina İmar Kanunun 39. Maddesi’ne göre, tehlike arz ettiği için yıkılıyor. Yasal olmayan yere ısrarla benim yerim diyorsunuz, Tapunuz yok, kira sözleşmeniz yok. Birileri seni yanılmış, yapı kayıt aldırmış olabilir sana ama yapı kayıt benim diye bina benim diyemezsin ki”  diyerek durumu anlatmaya çalıştı. Jandarma ekipleri, Cevat Karabostan’ı olay yerinden uzaklaştırırken, otomobilde binanın önünden çekildi. Daha sonra 2 katlı metruk bina 20 dakika süren çalışmanın ardından yıkımı gerçekleştirildi.

KARABOSTAN: HUKUKSUZ BİR DAVRANIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
Cevat Karabostan yaptığı açıklamada ise,  “Zabıta ekipleri gelerek binamı yıkıyor. Cumhurbaşkanlığı’nın vermiş olduğu yapı kayıt belgesi kararına göre aykırı ve hukuksuz bir davranış olduğunu düşünüyorum. Binaya gelip herhangi bir işlem yapılmadan dış görüşüne göre binamı yıkıyorlar” dedi.

Görüntü Dökümü:
—————————–
-Tartışmadan detaylar
-Otomobilden detaylar
-Yıkımdan detaylar
-Röportaj
-Genel ve detaylar

======================

11- ÜMRANİYE’DE MOBİLYA ATÖLYESİNDE YANGIN

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR/İSTANBUL,(DHA)
Ümraniye’de 3 katlı binanın giriş katında bulunan mobilya atölyesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınan yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken iş yerinde hasar meydana geldi.

Yukarı Dudullu Mahallesi Lületaşı Sokak’ta saat 07.20 sıralarında 3 katlı binanın giriş katında bulunan mobilya atölyesinde  henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Atölyeden dumanların yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine gelen ekipler yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına alındı.

İŞYERİ SAHİBİ SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINI ÜZGÜN BİR ŞEKİLDE İZLEDİ
Haberi  alarak olay yerine gelen iş yeri sahibi Tuncer Delici ve eşini çevredekiler teselli etmeye çalıştı. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, iş yerinde hasar meydana geldi. Delici, “İtfaiye içeri girip bakacaklar. Mobilya atölyesi olarak kullanılıyor. Allah’a şükür içeride kimse yok.” diye konuştu.

Görüntü dökümü
——————
-İşyerinden yükselen yoğun duman
-İtfaiye ve sağlık ekiplerinden görüntü
-İtfaiyenin müdahalesi
-İşyeri sahibi ve eşinin olay yerine gelmesi
Söndürme çalışmalarını izlemesi
-İşyeri sahibi ile röp
-Genel ve detay görüntüler
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!