Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 3

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1- BOĞAZ’DA FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLEN AN KAMERADA 

Hasan YILDIRIM-Özgür EREN/İSTANBUL,(DHA)- İstanbul Boğazı’nda arızalanan ‘River Elbe’ adlı kuru yük gemisinin sahilde bulunan yalılara çarpmaktan son anda kurtulduğu anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.
İstanbul Boğazı’nda Panama bandralı ‘River Elbe’ adlı kuru yük gemisi makine arızası yaptı. Yeniköy Dönüşü’nde sürüklenmeye başlayan geminin sahildeki yalılara çarpmaktan son anda kurtulduğu anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.  

Görüntü Dökümü:
——
-Geminin sürülendiği anlar

==============

2- (Özel) SULTANGAZİ’DE UZUN NAMLULU SİLAHLARLA OTOMOBİLİ KURŞUN YAĞMURUNA TUTTULAR

Haber – Kamera: Soner HASIRCIOĞLU – Ali Kerem BENGİ / İstanbul DHA Sultangazi’de gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler cadde üzerinde seyir halindeki otomobile uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açtı. Saldırı sonrası açılan ateşe karşılık veren otomobilin sürücü yaralanırken, saldırganlar hızla olay yerinden uzaklaştı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Olay Sultangazi, Yunus Emre Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 KV 7775 plakalı otomobile Adem Yavuz Caddesi üzerinde seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açtı. Açılan ateşe sürücü de karşılık verdi.

Reklam Alanı

YARALININ DURUMU İYİ
Saldırıyı düzenleyenler olay yerinden kaçarken, sürücü yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Caddenin bir bölümünü araç ve yaya geçişine kapatılırken özel harekat polisleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı. 

ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN ELE GEÇİRİLDİ
Saldırı sonrası polis ekipleri olay yerinde detaylı çalışma yaptı. Çevredeki vatandaşlardan da olay hakkında bilgi alan polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Olay yerinde çok sayıda uzun namlulu silah ve tabancaya ait boş kovan toplandı. Çevrede park halindeki otomobillere de kurşun isabet ettiği görüldü. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis ekipleri saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişileri yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. 

Görüntü Dökümü:
————————-
– Olayın meydana geldiği yer
– Ateş açılan araçtan görüntü
– Polisin çalışması
-Kurşun isabet eden başka araçlar
– Yerdeki uzun namlulu silahın boş kovanları (2.57 ile 3.37. saniyelerde)
– Genel ve detaylar 

===================

3- CHP MALTEPE ESKİ İLÇE YÖNETİCİSİNE ‘CİNSEL SALDIRI’ İDDİASIYLA AÇILAN DAVA ÜST MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ

Haber: Halil Sadri YILMAZ / İSTANBUL, (DHA) Maltepe’de bir kafede Z.Y.’ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan CHP Maltepe eski ilçe yöneticisi U.K.’nin (41) karar duruşmasında sanık avukatı tanıkların dinlenmediği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme, reddi hakim talebini reddedince avukat karara itiraz etti. Karar çıkmayan dosya, avukatın itirazını değerlendirilmesi için bir üst mahkemeye gönderildi. 
Anadolu 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanık U.K. Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi’yle (SEGBİS) bağlandı. Duruşmada sanık avukatı Gazi Has ile müşteki avukatı Sinem Keskin Hacıoğlu yer aldı.

REDDİ HAKİM TALEBİNDE BULUNULDU
Sanık avukatı Has, tanıkların dinlenmediği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme heyeti de avukatın talebinin davayı uzatmaya yönelik olduğuna kanaat getirerek, reddi hakim talebini reddetti. Sanık U.K. “Tahliyemi ve beraatimi talep ederim” dedi. Sanık avukatı Gazi Has da yazılı beyanlarını tekrar ettiğini belirterek “Red isteminde bulunduk, mahkemede tanıklarımızı dinleme talebini reddetmiştir. Savunma ve delil sunma imkanı tanımamıştır. Bu aşamada sanığın tahliyesini talep ederiz” ifadelerini kullandı. 

TUTUKLULUK HALİ DEVAM ETTİ
Sanık avukatı reddi hakim talebinin reddedilmesine itiraz etince, dosya itirazın değerlendirilmesi için bir üst mahkeme olan Anadolu 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Mahkeme, sanık U.K.’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi. 

İDDİANAME
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede 20 Kasım 2020 tarihinde Maltepe’de bir kafede sanık U.K.’nin Z.Y. isimli kadına cinsel saldırıda bulunduğu anlatıldı. İddianamede sanık U.K. hakkında “Cinsel saldırı”, “Cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak” ve “Tehdit” suçlarından 24 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor.

Görüntü dökümü:
—————-
Arşiv

====================

4- TÜRKİYE İLE AZERBAYCAN ARASINDA KİMLİKLE SEYAHAT BAŞLADI

İbrahim YILDIZ / İSTANBUL,(DHA) TÜRKİYE ile Azerbaycan arasında 10 Aralık 2020 tarihinde Bakü’de imzalanan kimlikle seyahat protokolü bugün yürürlüğe girdi. İki ülke vatandaşları bugün itibariyle karşılıklı seyahatlerini pasaporta ihtiyaç duymadan, yalnızca yeni tip kimlik kartı ibraz ederek seyahat edebilecek. Azerbaycan’da koronavirüs önlemleri kapsamında kısıtlamalar devam ederken, ülkeye sadece oturma ve çalışma izni olan Türk vatandaşlarının girişlerine izin veriliyor.

YOLCULAR UYGULAMADAN MEMNUN
Türk Hava Yolları’na (THY) ait uçakla Bakü’den İstanbul’a gelen Azerbaycanlı yolcular kimlikli seyahatten mutlu olduklarını söylediler.  İstanbul üzerinden transit olarak başka ülkelere gidecekleri için pasaportla giriş yapan yolculardan Lale Aliyeva “Ben pasaportumla geldim. Çünkü Suudi Arabistan’a gideceğim. Biz bir millet iki devletiz. Onun için aramızda pasaport olmamalı. Ben böyle düşünüyorum. Kimlikle seyahat başladığı için biz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Biz onu, bütün Türk halkını çok seviyoruz. Bütün Azerbaycanlıların hepsi kimlikle gelebilecekleri için seviniyorlar” dedi.  Leyla Hanifeyeva ise uygulamadan çok mutlu olduğunu ve Türkiye’nin ikinci evi olduğunu söyledi. Yolculardan Azer Gasimov ise “Çok memnunuz.  Biz tek millet, iki devletiz. Arzu ederiz ki tek millet tek devlet olalım. Çok memnunuz. Şimdi pasaportumla geldim. İstanbul üzerinden başka ülkeye gedeceğim” dedi.

GİRİŞ ÇIKIŞ FORMU DOLDURULACAK
Kimlikle seyahat uygulaması kapsamında, Azerbaycan vatandaşlarına Türkiye’ye girişlerinde, Türk vatandaşlarına ise Türkiye’den çıkışlarında, iki dilli “Giriş-Çıkış Formu” üzerine giriş-çıkış damgaları tatbik edilerek verilecek. Her iki ülke vatandaşlarının bu belgeyi Türkiye’de ve Azerbaycan’da bulundukları süre içerisinde beraberinde taşımaları ve giriş-çıkışları sırasında kimlik kartlarıyla birlikte sınır kapılarındaki görevlilere ibraz etmeleri gerekecek. Yeni tip çipli kimlik kartlarının seyahat belgesi olarak kullanılabilmesi yalnızca Türkiye ve Azerbaycan arasındaki doğrudan seyahatlerde mümkün olurken, üçüncü ülkelerden Türkiye veya Azerbaycan’a gelişlerde pasaport kullanımı zorunlu olmaya devam edecek. Yeni tip çipli kimlik kartlarıyla ikamet izni başvurusu yapılamazken, Türkiye’de veya Azerbaycan’da 90 günden fazla ikamet etmek isteyen vatandaşlar, kalmak istenilen süreden 60 gün daha fazla geçerlilik süresi bulunan pasaportlarıyla ikamet izni başvurusunda bulunabilecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————–
-Azerbaycan’dan gelen yolculardan görüntüler
-Bagaj alım alınından görüntüler
-Yolcu röportajları
-Detay görüntüler

=============

5- AVCILAR’DA EVİ UYUŞTURUCU SERASINA ÇEVİRMİŞLER; 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR’da düzenlenen operasyonda havalandırma ve ışıklandırma sistemleri yerleştirilerek, oluşturdukları sera sistemi ile esrar yapımında kullanmak üzere hint kenevirleri yetiştirildiği belirtildi. Seraya dönüştürülen evde’ 70 saksıda yetiştirilen hint kenevirleri ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti’ suçu ile ilgili Avcılar İlçesi’nde çalışma başlattı. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Büro ekipleri dün gece Ambarlı Mahallesinde bulunan bir evde uyuşturucu madde imal edildiği ve satışı yapıldığı yönündeki bilgiler üzerine, savcılıktan alınan izinle e saat 21.30 sıralarında evde arama yaptı. Havalandırma ve ışık sistemleri ile sera haline dönüştürülen evde 70 saksı içerisine ekili 70 kök dişi hint keneviri, 6.60 gram esrar bulundu.
Uyuşturucu madde imal ettikleri ve sattıkları tespit edilen 29 yaşındaki A.K. ile B.T.’nin  Ambarlı Mahallesi Öğretmenler Caddesi’ndeki bir evde bulundukları tespit edilince saat 23.30 sıralarında bu adrese baskın düzenlendi. İki şüpheli gözaltına alınırken bu kişilerin üstlerinde ve kaldıkları evde 96 gram uyuşturucu madde, uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen iki cep telefonu, yine uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 635 TL bulundu.
Bu sabah adliyeye sevk edilen şüpheliler ile ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

Görüntü Dökümü:
———————–
(Polis kamerası)
-Evde yapılan arama
-Evde bulunan saksılar ve dişi hint kenevirleri
-Evdeki elektrik ve ışık düzeni
-Ele geçirilen malzemeler sergilenirken
-Şüpheliler polisler arasında götürülürken

==============

6- EKREM İMAMOĞLU VE BABASI HAKKINDAKİ DAVA; HEYET DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE DURUŞMA ERTELENDİ

Sevda SARIKAYA / İSTANBUL, (DHA)
İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu hakkında, “Nitelikli dolandırıcılık” suçundan 7’şer yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan ve Yargıtay’dan dönen davada, heyet değişikliği nedeniyle duruşma ertelendi.
Bakırköy 7. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, sanıkların avukatları katıldı. Cumhuriyet savcısı, bozma ilamının mükerrer olarak yapılması nedeniyle davanın reddine karar verilmesini istedi. Söz alan sanıkların avukatları müştekilerin şikayetlerinden vazgeçtiğini, Yargıtay’ın kendi verdiği kararı kaldırdığını, müvekkilleri hakkında beraat kararı kesinleştiğinden yeniden karar verilmesine yer olmadığına kararı verilmesini talep etti. Mahkeme, heyet değişikliği nedeniyle duruşmanın ertelenmesine karar verdi.

DAVANIN GEÇMİŞİ
2013 yılında savcılığa başvuran üç kişi, İmamoğlu İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited şirketin, 2011 yılında Beylükdüzü’nde yaptığı “Beykonakları” isimli siteden villa aldıklarını, pazarlama aşamasında kendilerine sosyal tesis olarak tanıtılan kısımların aslında yeşil olan olduğunu sonradan öğrendiklerini gerekçe göstererek şirketin ortakları ve yetkilileri Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu’ndan şikayetçi oldular. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2014 yılında Ekrem İmamoğlu ve babası hakkında, “Nitelikli dolandırıcılık” suçundan 2 yıldan 7’şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ekrem İmamoğlu yargılama aşamasındaki savunmasında, davaya konu inşaatı yapan şirketin ortağı ve yöneticisi olduğunu, bölgedeki en güzide sitenin inşaatını yaptığını belirterek, “Her şey projeye uygun yapılmıştır. Mevzuata uygun yapılmıştır. İskanı alınmıştır. İşimizi yasalara ve mevzuata uygun yaptık. Daha sonraki siyasal süreç nedeniyle bu dava açılmıştır. İşimizi yasalara ve mevzuata uygun yaptık. Suçlamaları kabul etmiyorum” demişti. İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu da davaya konu inşaatı yapan şirketin  kurucusu, ortağı ve yöneticisi olduğunu, davanın siyasi olduğunu savunarak, “Villaları projeye uygun yaptık. Tapuya gidip kayıtlara her zaman bakabilirlerdi. Suçlamaları kabul etmiyorum” şeklinde ifade vermişti. Bakırköy 7. Ağır Ceza Mahkemesi, 24 Haziran 2014 tarihinde Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu’nun beraatine karar verdi. Müştekiler davayı Yargıtay’a taşıdı. Müştekiler dosya Yargıtay’da iken 18 Haziran 2015 tarihinde şikayetlerinden vazgeçtiklerine dair dilekçe sundular. Ancak Yargıtay 15. Ceza Dairesi, 8 Mart 2018 tarihinde, olaya konu hakkında keşif incelemesi yapılmadığını, keşif incelemesi yapılarak sanıkların durumunun buna göre değerlendirilmesi gerektiğini, bu nedenle kovuşturmanın eksik yapıldığını gerekçe göstererek yerel mahkemenin beraat kararının bozulmasına karar vermişti.

===================

7- (Ek bilgilerle) – FETÖ ŞÜPHELİSİ KARDEŞLER HAVALİMANINDA YAKALANDI

Ali Çağlar TİNBEK/İSTANBUL, (DHA) FETÖ/PDY terör örgütünün Kazakistan yapılanmasında faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan Ahmet B. ve Eyüp B., kardeşler,  Kırgızistan’dan Türkiye’ye giriş yapmak isterken, İstanbul Havalimanı’nda pasaport kontrolü sırasında yakalandı.
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü görevlilerince, FETÖ/PDY’nin yurt dışı yapılanmasına yönelik çalışmalarda Kazakistan’da faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan Ahmet B. ve Eyüp B, Türkiye’ye girmek isterken, dün İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü görevlilerince pasaport kontrolü sırasında gözaltına alındı.  Yakalanmamak için Türkiye’ye Kırgızistan üzerinden girmek istedikleri öğrenilen şüphelilerin,  FETÖ’nün Kazakistan’da faaliyet gösteren şirketlerinde görevli oldukları belirlendi. 
İstanbul  Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin soruşturması sürüyor.

Görüntü Dökümü:
———
-Güvenlik kamerasından şüphelilerin yakalanması

================

8- TİYATRO OYUNCUSU HANDAN ERTUĞRUL HAYATINI KAYBETTİ

İSTANBUL (DHA)  DEVLET Tiyatroları emekli oyuncusu, Devlet Tiyatrolarının ilk Genel Müdürü Muhsin Ertuğrul’un eşi, Handan Ertuğrul (94) bugün hayatını kaybetti. Ertuğrul yarın Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenecek törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.
Devlet Tiyatroları emekli oyuncusu, Devlet Tiyatrolarının ilk Genel Müdürü Muhsin Ertuğrul’un eşi, Handan Ertuğrul 94 yaşında hayatını kaybetti.  İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı Ertuğrul, 2 Nisan Cuma günü Kültür ve Turizm Bakanlığının himayelerinde Muhsin Ertuğrul Sahnesinde düzenlenecek törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

HANDAN ERTUĞRUL KİMDİR?
1927 yılında İstanbul Fatih’te doğan sanatçı ortaokula giderken Ankara Radyosu tiyatro kolunda çalışmış, 1942’de Ankara Devlet Konservatuvarına girmiş, tiyatro ve opera bölümünü 1948’de bitirmiştir. 1949 yılında Devlet Tiyatrolarında stajyer olarak göreve başlamıştır. 1950 yılında sanatçı kadrosu alan Ertuğrul, 1992 yılında yaş haddinden emekli olmuştur. Operada Mozart’ın Figaro’nun Düğünü’nde Barbarina rolünü oynayan sanatçı, birçok müzikalde de önemli rollerde kendini göstermiştir. Türk tiyatrosunun başarılı oyuncularından biri olan Handan Ertuğrul, Goethe, İbsen, Montherland, Thornton Wilder gibi yazarların yapıtlarını canlandırmıştır. Sesi ve oyunculuk gücüyle sahneye egemen olan sanatçı, altmışlı yıllarda Muhsin Ertuğrul ile evlenmiştir.

GÖREV ALDIĞI OYUNLARDAN BAZILARI:
Faust, Köşebaşı, Çığ, Fatih, Çayhane, Genç Osman, Üçüncü Selim, Misafir, Cengiz Han’ın Bisikleti, Hizmetçiler, Kördüğüm, Andorra, Martı, Üç Kuruşluk Opera…

==============

9- PROF. DR. HÜSAMETTİN GÖKAY HAYATINI KAYBETTİ

Gülseli KENARLI / İSTANBUL, (DHA) İSTANBUL Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı emekli öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsamettin Gökay dün 96 yaşında hayatını kaybetti.  
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı emekli öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsamettin Gökay, kronik idrar yolu enfeksiyonu ve iç kanama nedeniyle dün 96 yaşında hayatını kaybetti. Prof. Gökay, Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Vakfı’nın da eski başkanlarındandı. Gökay’ın yarın Zincirlikuyu Camii avlusunda kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedileceği öğrenildi.

================

10- KIZILAY ŞEHİDİNİN ANISINA ATAŞEHİR İLKOKULU’NA KÜTÜPHANE AÇILDI

Cengiz ÇOBAN – İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL, (DHA) – SURİYE’de geçen yıl ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırırken saldırıda şehit olan Kızılay çalışanı Mehmet Arif Kıdıman’ın anısına Ataşehir İlkokulu’nda kütüphane açıldı. Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, “Kardeşimizin insanlık için, insan acısını dindirmek için çalışırken şehit olduğunu bütün dünya biliyor. Anıları silinmesin diye bu anlamda bu okulda anısına yaşatacağız” diye konuştu.
Suriye’de yardım ulaştırırken şehit olan Kızılay çalışanı Mehmet Arif Kıdıman anısına Ataşehir İlkokulu’nda kütüphane açıldı. Kütüphanenin açılışına Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Kızılay çalışanları ve şehidin yakınları katıldı. Açılış töreninde konuşan Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, eğitime desteğin Kızılay’ın ana uğraşlarından bir tanesi olduğunu söyledi. Kınık, Kızılay’ın eğitim alanındaki çalışmalarını anlatarak şunları söyledi: “Yakın zamanda yatılı bölge okullarımızda okuyan 40 bine yakın yavrumuzun tamamına kırtasiye destekleri verdik. Ülkemizde okula gitme noktasında ekonomik sıkıntılar yaşayan yavrularımıza ve on binlerce aileye şube ve genel merkezler aracılığıyla burs temin ediyoruz. Ülkemizin genelinde özel eğitim sınıflarının tefrişi konusunda destek vermeye gayret ediyoruz.”

“KIZILAY OLARAK EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Kırsal bölgelerde bulunan bakıma ihtiyaç duyan okulları onarmaya çalıştıklarını belirten Kınık, bağışçıların yapmış olduğu desteklerle okullar inşa ettiklerini söyledi. Yakın zamanda Manisa ve Hatay’da okullar inşa edildiğini ifade eden Kınık, “Kırşehir’de de bir okul Kızılay tarafından inşa edilip Milli Eğitim Bakanlığımıza devrediliyor. İllerimizin pek çoğunda anaokullarımızı bağışçıların desteğiyle inşa ediyoruz. Kızılay olarak eğitime destek vermeye devam edeceğiz” dedi

“İNSANLIK İÇİN ÇALIŞIRKEN ŞEHİT OLMUŞTUR”
Kınık, “Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Mehmet Arif Kıdıman’ın şehidimizin anısına yapmış olduğumuz kütüphanenin açılışı için burada bulunmaktayız. Kardeşimizin insanlık için çalışırken şehit olduğu ve o güzel duygularla insan acısını dindirmek için çalışırken şehit olduğunu ve insanlık idealleri için şehit olduğunu bütün dünya biliyor. Anıları silinmesin diye bu okulda anısını yaşatmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————
-Açılışa gelenlerden görüntü
-Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın gelişi
-Bir öğrencinin çiçek vermesi
-Kerem Kınık’ın konuşması
-Kütüphanenin açılışı
-Kütüphaneden görüntü
-Okuldan görüntü
-Genel ve detaylar

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!