Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 10

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) BURSA’DA SAĞANAK; KÖPRÜ YIKILDI, AĞAÇ DEVRİLDİ
Bursa’da sağanak; dereler taşma noktasına geldi (3)

Bursa’da, dün akşamdan beri etkili olan şiddetli yağmurun etkisi, sabaha karşı arttı. Yıldırım, İnegöl, Kestel, Yenişehir ve Osmangazi’deki dere ve sulama kanalları taşma noktasına geldi. Kestel ilçesindeki Gölbaşı Göleti yolundaki bir köprü ise şiddetli akıntı nedeniyle çöktü. Derekızık mevkisinde de dere yatağındaki bir ağaç devrildi. İnegöl ilçesi Mesudiye Mahallesi’nde ise derenin taşması sonucu tarlalar sular altında kaldı. Belediye ekipleri, olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalara başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Şiddetli akan dereden detaylar
-Çöken köprüden detaylar
-Genel detaylar
-Devrilen ağaçtan cep telefonu görüntüsü
-Anons

Haber: Muammer İRTEM-Yavuz YILMAZ-Kamera: Semih ŞAHİN/BURSA, (DHA)

=================================

2) VAN’DA ŞİDDETLİ YAĞMURDA AHIR DAMI ÇÖKTÜ; 12 KUZU ÖLDÜ

Reklam Alanı

VAN’ın Başkale ilçesinde, şiddetli yağış nedeniyle ahır damının çökmesi sonucu 12 kuzu, telef oldu. Hayvanların sahibi Aydın Aydın, zararı konusunda destek beklediğini söyledi. 

Başkale ve çevresinde etkili olan şiddetli yağmur, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Örenkale Mahallesi Hasanabat mezrasındaki ahırın damı ise yağış nedeniyle çöktü. Ahırdaki 17 kuzudan 12’si, telef oldu. İhbar üzerine mezraya Başkale Belediyesi, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hayvanlar, enkaz altından çıkarılırken, kuzuların sahibi Aydın Aydın, “Kuzularımız enkaz altında kalmış. Jandarmaya haber verdik. Allah razı olsun, yardımcı oldular. Belediye de kepçe gönderdi sonra da veterinerler geldi. Zararımız oldu, yardım talep ediyoruz” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Ölen kuzular
-Kuzuların sahibi ile röportaj
-Genel detay görüntüler

HABER: Harun AKSU/ BAŞKALE (Van), (DHA)- 

================================

3) AMATÖR SPOR KULÜBÜ LOKALİNE KUMAR BASKINI; 25 KİŞİYE 78 BİN TL CEZA
 
BURSA’nın İnegöl ilçesinde, amatör spor kulübünün lokalinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip, kumar oynayan 25 kişiye 78 bin 750 TL ceza kesildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün sokağa çıkma kısıtlaması uygulamaları kapsamında, Huzur Mahallesi’ndeki amatör spor kulübünün lokalinde kumar oynandığı ihbarını aldı. Adrese yapılan baskında, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip, kumar oynadığı belirlenen 25 kişiye 78 bin 750 TL ceza uygulandı. İşletme sahibine ise 3 bin 930 TL ceza kesildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Baskından detaylar

Haber: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA) – Kamera: BURSA,(DHA)

================================

4) ÇORLU’DA 3 GÜNDE 2 KİŞİNİN SİLAHLA ÖLDÜĞÜ MAHALLEDE OPERASYON: 3 GÖZALtı
 
TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde Uğur Ayıklar’ın (43) kavga sırasında ateşlenen silahtan çıkan mermi ile yaşamını yitirdiği, 3 gün sonra da Arif Topaloğlu’nun (18) cinayete kurban gittiği iki olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı.

Hıdırağa Mahallesi Çiçek 2’nci Sokak’ta 30 Mart günü akşam saatlerinde iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında silah seslerini duyan evli ve 2 çocuk babası Uğur Ayıklar, merak edip kapının önüne çıktı. Bu sırada kavgada ateşlenen silahtan çıkan kurşun Ayıklar’ın başına isabet etti. Uğur Ayıklar, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Aynı sokakta bu olaydan 3 gün sonra Arif Topaloğlu, dışarıda beklerken silahlı saldırıya uğradı. Av tüfeğiyle vurulan Topaloğlu, kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Her iki olaya ilişkin soruşturma başlatan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bugün sabah saatlerinde Hıdırağa Mahallesi’nde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Evlerine yapılan baskında S.B., U.Ç. ve G.Y. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği ile çok sayıda mermi ve fişek ele geçirildi.
Şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Ele geçen silahlar
-Polis ekiplerinin çalışması
-Mahalleden görüntü
-Emniyet Müdürlüğü tabelası
-Ele geçen silahlar

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN/TEKİRDAĞ,(DHA)-

==============================

5) TAKLA ATAN OTOMOBİLDEN FIRLAYAN SÜRÜCÜ, ÖLDÜ

BOLU’nun Dörtdivan ilçesinde, TEM yolunda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, kontrolden çıkarak takla atan otomobildin sürücüsü Ali Kemal Düzgün, hayatını kaybetti.

Kaza, saat 10.30 sıralarında TEM yolunun Dörtdivan mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Ali Kemal Düzgün yönetimindeki 06 ED 198 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atarak, savruldu. Kazada sürücü Ali Kemal Düzgün otomobilden fırladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Düzgün’ün hayatını kaybettiği belirlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Kaza yapan araç
-Yoldan görüntüler
-Ekiplerin çalışmaları
-Detaylar

Haber-Kamera: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)

==================================
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!