Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 13 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ÇİĞ KÖFTECİYİ DÖVEN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çiğ köfteciyi döven kişi: İstediğimi döverim, istediğime söverim (3)
 
GÖZALTINA ALINDI
Afyonkarahisar’da sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle iş yeri çalışanı Yılmaz Koç’u darbeden G.Ş. gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığı kararıyla Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri G.Ş.’yi gözaltına alarak, işlemleri için merkeze götürdü. Afyonkarahisar Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Sosyal medyada büyük tepki toplayan, çiğ köfte dükkânında çalışan gence saldıran ve bu saldırgan tavrıyla hepimizin içini acıtan şahıs, Cumhuriyet Savcılığımızın kararıyla Emniyet ekiplerimiz tarafından gözaltına alınmış, şahısla ilgili gerekli adli işlemler devam etmektedir” denildi.

FOTOĞRAFLI 

AFYONKARAHİSAR – DHA 

========================

Samsun’da, 16 öğretmen, öğrenciler için türkü söyledi

Reklam Alanı

SAMSUN’da görevli 16 öğretmen ‘Öğretmenler Çocuklar için Söylüyor’ projesi kapsamında ‘Şu Samsun’un Evleri’ türküsünü seslendirdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, geçen yıl ‘Öğretmenler Türkiye için Söylüyor’ projesini başlattı. Bu projeyle müzik öğretmenleri, evlerinde eş zamanlı orkestra oluşturarak Türk sanat, halk, pop, rock, tasavvuf müzik türlerinde eserleri, açılan Youtube kanalı üzerinden icra etti. Bakanlık, bu uygulamanın devamı olarak da ‘Öğretmenler Çocuklar için Söylüyor’ projesini hayata geçirdi.

STÜDYO ÇALIŞMALARI 4 GÜN SÜRDÜ
‘Öğretmenler Çocuklar İçin Söylüyor’ projesi kapsamında Samsun merkez ve ilçelerinde görev yapan 16 öğretmen, salgınla mücadelenin devam ettiği bu dönemde çocuklar ve okul arasında bağ oluşturabilmek adına enstrümanlarıyla birlikte Yıldıray Çınar’a ait ‘Şu Samsun’un Evleri’ türküsünü seslendirdi. Klip çekimi ve stüdyo çalışmaları 4 gün süren “Şu Samsun’un Evleriö türküsü, öğretmenler tarafından öğrencilere armağan edildi. Sosyal medyada paylaşılan klip, ilgi gördü.

Görüntü Dökümü

-Sosyal medyada paylaşılan klip

Haber: Zeynep Irmak ÖCAL/SAMSUN, (DHA) 

========================

‘ACISIZ DEDİĞİMİZ ÇİĞ KÖFTEDE HAFİF TATLI BİR ACI VARDIR’

Çiğ köfteciyi döven kişi: İstediğimi döverim, istediğime söverim (4)

‘ACISIZ DEDİĞİMİZ ÇİĞ KÖFTEDE HAFİF TATLI BİR ACI VARDIR’
Afyonkarahisar’da çiğ köfte dükkanı çalışanı Yılmaz Koç’un darbedildiği olayın ardından işletmenin Türkiye genelindeki şubelerinin sahibi Abdulkadir Demirel, acılı ve acısız çiğ köfte arasındaki farkı anlattı. Abdulkadir Demirel, “Acısız dediğimiz çiğ köftemiz, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik ürettiğimiz çiğ köfte bu; 15 yaşına kadar bütün çocukların yiyebileceği bir şey. Acılı ise biraz daha acıyı sevenler, herhangi bir sağlık problemi olmayanlar, mide, basur problemi olmayanlar için ürettiğimiz çiğ köfte. Acılı çiğ köftenin üzerinde acılı sos da var. Bu acılı çiğ köftenin üzerine bu acı sosu isteyen müşterilerimiz dahi vardı. Acısız dediğimiz çiğ köftede hafif tatlı bir acı vardır. Yediğinizde hissedersiniz, 1-2 dakika sonra o ağzınızdan acı gider. Ama burada vatandaş olay çıkarmak isteyince her türlü bahane bulunabiliyor” dedi.

‘ÇOCUKLARA ÜRETTİĞİMİZ ÇİĞ KÖFTEYİ MAALESEF YİYEMEMİŞ’
Olayın ardından sosyal medyada kendilerine yönelik eleştiriler de olduğunu aktaran Abdulkadir Demirel, “‘Acısız köfte yerine acılı köfte vermişsiniz’ diyenler oldu. Öyle bir şey yok. İlk ve ortaokul çocuklarına ürettiğimiz çiğ köfteyi arkadaş maalesef yiyememiş” diye konuştu.

‘ORADA OTURMASI YASAK’
Olayın kısıtlama saatlerinde meydana geldiğini de hatırlatan Abdulkadir Demirel, şöyle konuştu:
“Orada oturması yasak. Ben Yılmaz’a da sordum. ‘Ağabey durumunu görüyorsun, bunu nasıl engelleyeceksin, adam bu şekilde geldi beni dövdü, ben nasıl ‘oturma’ diyebilirim’ dedi. Geldi zaten barut gibiydi, ne diyeceksin. Mecbur bir şey diyemedim, dükkanda yalnızım, zaten bir dürüm yiyecek, yesin gitsin’ dedi.”

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Abdulkadir Demirel’in açıklamaları
HABER- KAMERA: Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

========================

Zift yüklü tanker devrildi, D-100 ulaşıma kapandı
 
DÜZCE’nin Kaynaşlı ilçesinde, zift yüklü tankerin devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. Kaza nedeniyle D-100 karayolu Ankara istikameti ulaşıma kapandı. Bu yöne giden araçlar TEM Otoyolu’na yönlendirildi.

Kaza, saat 17.00 sıralarında, D-100 karayolu Kaynaşlı Gişeler mevkiinde meydana geldi. Hasan G. yönetimindeki 07 MNM 23 plakalı zift yüklü tanker, kavşakta sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. Kazada, tankerde bulunan zift yola döküldü. Yolun Ankara yönü ulaşıma kapandı. Yaralanan tanker şoförü Hasan G. araçtan çıkarılarak gelen ambulansla hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Yolun ulaşıma açılması için ekipler çalışma başlattı. Ankara yönüne giden araçlar TEM Otoyolu Kaynaşlı gişelerine yönlendirildi.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLİYOR 

Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA) – 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!