Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 16

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) BABA EVİNDE FENALAŞAN 2 ÇOCUK ANNESİ KADIN ÖLDÜ

KAYSERİ’de, baba evinde olduğu sırada fenalaşarak yığılan 2 çocuk annesi Hilal Ç. (28), hayatını kaybetti.
Olay, saat 17.30 sıralarında Kocasinan ilçesi Mevlana Mahallesi Seyrek Sokak’taki 2 katlı binanın giriş katında meydana geldi. Baba evinde bulunan 2 çocuk annesi Hilal Ç., evde oturduğu sırada bir anda fenalaşarak yığıldı. Ailenin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Hilal Ç.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Talihsiz kadının ailesi ise gözyaşlarına boğuldu. Hilal Ç.’nin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü
—————–
-Olay yeri
-Genel detay

Haber-Kamera:Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ,(DHA)

=======================================

2) 5’İNCİ KATTAKİ EVİN PENCERESİNDEN KAMYONET KASASINA DÜŞEN ÇOCUK YARALANDI

Reklam Alanı

İZMİR’in Karabağlar ilçesinde, bir apartmanın 5’inci katındaki evlerinin penceresinden park halindeki kamyonetin kasasına düşen 2 buçuk yaşındaki K.U., yaralandı. Hastanede tedavisi süren K.U.’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, saat 16.00 sıralarında Devrim Mahallesi 3753/23 Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binanın en üst katındaki evde meydana geldi. İddiaya göre, K.U., ailesinin yanında olmadığı sırada pencereye çıktı. Dengesini kaybeden çocuk 5’inci kattan, sokakta park halinde bulunan kamyonetin kasasına düşerek yaralandı. Dışarıdan seslerin geldiğini ve çocuklarının düştüğünü fark eden anne Aysu ve baba Kabil U., kendi araçlarıyla çocuklarını özel bir hastaneye götürdü. Küçük kız, burada yapılan müdahalesinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Tedaviye alınan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü dökümü
—————-
-Evden ve mahalleden detay görüntü

Haber-Kamera:Tolga TAHÇI/İZMİR,(DHA)

=================================================

3) OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI AMBULANS DEVRİLDİ; KORONAVİRÜS HASTASI YARALANDI (2)
 
KAZA ANI MOBESEYE YANSIDI
Elazığ’da, koronavirüs hastası M.D.’nin taşındığı ambulansa, bir otomobilin çarptığı anlar mobese kamerasına yansıdı. Atatürk Bulvarı Eski Hal kavşağındaki mobeseye yansıyan görüntülerde, otomobilin ambulansa çarptığı anlar yer aldı.

Görüntü Dökümü
———
Kaza anından detay
Haber-Kamera: Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ,(DHA)

========================

4) KAHVEHANEDE OYUN OYNAYAN 8 KİŞİ YAKALANDI

KOCAELİ’nin Gölcük ilçesinde tam kapanmaya rağmen açık olan kahvehanede oyun oynayan 8 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymamaları nedeniyle ceza kesildi.
Gölcük’te polis ekipleri bugün öğle saatlerinde, tam kapanmaya rağmen açık olan bir kahvehanede oyun oynandığını belirleyerek baskın düzenledi. Kahvehanede oyun oynayan 8 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmeleri, maske ve sosyal mesafe kuralına uymamaları nedeniyle ceza kesildi.

Görüntü Dökümü
—————–
-Kahvehanede oyun oynayanlardan görüntüler

Haber-Kamera: GÖLCÜK(Kocaeli),(DHA)

============

5) SİVEREK’TE 6 YIL ÖNCE İŞLENEN CİNAYETE 2 TUTUKLAMA

ŞANLIURFA’nın Siverek ilçesinde, 6 yıl önce işlenen cinayet olayına ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklandı.

2015 yılında Siverek ilçesi Fırat Mahallesinde meydana gelen silahlı saldırıda Sait Kızılkaplan hayatını kaybetti. Olayın ardından faillerin bulunmasına yönelik İlçe Emniyet Müdürlüğünce kurulan ekip, bazı kişileri takibe aldı. Yapılan fiziki ve teknik takip sonunda olaya karıştığı belirlenen 5 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şanlıurfa, Bursa ve Diyarbakır’da yapılan eş zamanlı operasyonda; Sedat A., Adil B., Ramazan A., Hüseyin A. ve Sinan A. gözaltına alındı. Siverek’te yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ramazan A. ve Sedat A., ‘Kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Görüntü dökümü
——————————
– Şahısların emniyetten çıkarılması
– Geniş güvenlik önlemleri
– Zanlıların adliyeye sevk edilmesi
– Adalet sarayı tabelası
– Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet SEZGİN – SİVEREK-ŞANLIURFA-DHA)

=========================

6) DAKİKALARCA KALP MASAJI YAPILMASINA RAĞMEN KURTARILAMADI

BOLU’da, market alışverişinden döndüğü sırada evine 20 metre kala parkta fenalaşarak yere yığılan Halil Tokgöz (59), dakikalarca süren kalp masajına rağmen hayatını kaybetti.
Olay, saat akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Kızılay Parkı’nda meydana geldi. Market alışverişinden dönen Halil Tokgöz, evine 20 metre kala çocuk parkında dinlenmek için banka oturduğu sırada aniden yere düştü. Tokgöz’ün yere düştüğünü ve hareketsiz halde yattığını gören çevredekiler durumu polis ve 112 Sağlık ekiplerine bildirdi.
DAKİKALARCA KALP MASAJI YAPILDI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri nefes almadığı ve kalbi atmadığını tespit ettiği Tokgöz’ü hayata döndürebilmek için dakikalarca kalp masajı yaptı. Park içerisinde sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Tokgöz tedavisi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. yol boyunca ve hastanede yapılan müdahalelere rağmen Tokgöz, hayata döndürülemedi.

Görüntü dökümü
————–
-Kalp masajı yapılması
-Sağlık ekiplerinin çabası
-Ambulansa bindirilmesi

Haber-Kamera: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!