Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 17

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) HAMİLE EŞİNİ KAYALIKLARDAN İTTİĞİ ÖNE SÜRÜLEN KOCANIN DAVASINDA TANIK KONUŞTU: ÇOK SAKİNDİ 

MUĞLA’nın Fethiye ilçesinde, 2.5 yıl önce kayalıklardan düşerek yaşamını yitiren 7 aylık hamile eşi Semra Aysal’ı (32), 400 bin TL’lik ferdi kaza sigortası ücretini alabilmek için iterek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hakan Aysal’ın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanık Hakan Aysal, karantinada olduğu gerekçesiyle duruşmaya katılmadı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Sait Ertürk, Hakan Aysal’ın yoldan geçerken kendilerini durdurup eşinin düştüğünü söylediğini belirterek, “Biz aşağıya indiğimizde Hakan yukarıda kaldı. Jandarma gelene kadar orada kaldık. Hakan gayet yavaş ve sakindi. Eşi düşmüş biri gibi değildi” dedi.

7 aylık hamile olan Semra Aysal, 19 Haziran 2018 tarihinde eşi Hakan Aysal ile gezmeye gittiği Fethiye Kelebekler Vadisi’nde fotoğraf çektirmek için çıktığı kayalıklarda, yaklaşık 300 metre yükseklikten düştü. İhbar üzerine bölgeye UMKE, AKUT ve AFAD ekipleri sevk edildi. Uçuruma inen ekiplerin yaptığı kontrolde, Semra Aysal’ın öldüğü belirlendi. Otopsinin ardından Aysal’ın cenazesi, İstanbul’da toprağa verildi. Soruşturma kapsamında Hakan Aysal, eşini iterek öldürdüğü iddiasıyla geçen yıl kasım ayında gözaltına alınıp, tutuklandı.
Aysal hakkında, ‘tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede Hakan Aysal’ın, 7 aylık hamile eşi Semra Aysal’a tek lehdarı (bedelin ödeneceği kişi) kendisi olacak şekilde 400 bin TL teminat bedeli bulunan ferdi kaza sigortası yaptırdığı, bu parayı alabilmek için Semra Aysal’ı ortalığın tenha olmasını bekledikten sonra kayalıklardan aşağı ittiği öne sürüldü.

KARANTİNADA OLDUĞU İÇİN CELSEYE KATILMADI
Hakan Aysal’ın yargılanmasına devam edildi. İkinci celse, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Tutuklu sanık Hakan Aysal, karantinada olduğu gerekçesiyle duruşmaya katılmadı. Taraf avukatlarının yanı sıra Semra Aysal’ın ağabeyi Naim Yolcu ve diğer kardeşleri salonda hazır bulundu. Mahkeme başkanı, duruşma öncesinde, geçen celsede istenen ve mahkemeye ulaşan raporları okudu. Bankalardan istenen raporlarda, Semra Aysal’ın üzerine nişanlılık döneminde 2, evlendikten sonra ise 5 kredi olduğu, Hakan Aysal’ın üzerine ise 10 kredi olduğu belirtildi. Bunun yanı sıra Hakan Aysal’ın farklı tarihlerde Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde 11 kaydı olduğu ifade edildi.

‘ABLAM ÖLDÜĞÜNDE GÖZÜNDEN YAŞ GELMEDİ’
Raporların okunmasının ardından tanıklar dinlendi. Celsede tanık olarak dinlenen Semra Aysal’ın kardeşi Nazım Yolcu, ablası öldükten sonra Hakan Aysal’ın gözünden yaş akmadığını savundu. Yolcu, “Hakan ve ailesi, taziye ziyaretine geldiklerinde sanığın ağabeyi Volkan, ‘Kan parası neyse veririz’ demişti. Hakan sürekli olayı dağıtmaya çalışıyordu. Ben kardeşimin ölümünü sorduğumda umursamaz tavırlarla cevap veriyordu. Ablamı defnettikten 2 gün sonra veraset ilamı başvurusunda bulunduğunu tesadüfen öğrendik. Kağıdı evde düşürmüş. Ablam öldüğü için gözünden bir damla yaş gelmedi” dedi.

‘ÇOK SAKİNDİ’
Aysal çiftinin son kez görüldüğü video çeken Recep Şahin de celsede dinlendi. Olayın meydana geldiği yerin çok dik bir yamaç olduğunu belirten Şahin, “Ailem ve akrabalarımla Kabak Koyu’na giderken manzarayı izlemek için orada durduk. Telefon da kızımın elindeydi ve manzarayı kaydediyordu. O sırada Aysal çifti yamaçtan aşağıya iniyordu. Bizim dikkatimizi çektiği gibi kızımın da çekmiş. Hatta aramızda, ‘Ya bu adam bu kadını ya da kadın adamı aşağıya atar’ diye şakalaştık. Aralarında bir tartışma yoktu. Adam önden iniyor, kadın arkasından iniyordu” diye konuştu. Hakan Aysal’ın çok soğukkanlı olduğunu belirten Şahin, “Biz oradan ayrıldıktan sonra akşam dönerken bölgede AKUT ve jandarma ekiplerini gördük. İnip sorduğumuzda birinin aşağıya düştüğünü söylediler. Semra Aysal olacağını düşünmedik. Hakan’ı ilerde bir arabaya dayanırken gördük. Normal değildi aksine çok sakindi. Olayın ne olduğunu sabah haberlerde öğrendik” diye konuştu.
Olayı ilk öğrenenlerden olan tanık Sait Ertürk, “Yoldan geçerken birinin el-kol işareti yaptığını görünce durduk. Kapıyı açtığımızda bize, ‘Eşim düştü’ dedi. Hemen araçtan inip aramaya başladık ama hiçbir şey göremedik. Biz aşağıya indiğimizde Hakan yukarıda kaldı. Jandarma gelene kadar orada kaldık. Hakan gayet yavaş ve sakindi. Eşi düşmüş biri gibi değildi” ifadelerini kullandı.

Reklam Alanı

TUTUKLULUK HALİ DEVAM EDECEK
Yolcu ailesinin avukatı, Hakan Aysal’ın tutukluluk halinin devamını isterken, Aysal’ın avukatı ise müvekkilinin Semra’yı ittiğine dair bir kanıt olmadığını öne sürerek beraatına talep etti. Konuşmaların ardından mahkeme heyeti, Hakan Aysal’ın tutukluluk halinin devamına karar vererek geçen celsede istenen raporların beklenmesine ve yeni tanıkların dinlenmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

‘ADALETE GÜVENİYORUZ’
Duruşmanın ardından tanıklar Recep Şahin ile Sait Ertürk’ün yanı sıra Semra Aysal’ın ağabeyi Naim Yolcu, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Aysal çiftinin son görenlerden olan ve duruşmada da tanık olarak ifade veren Recep Şahin, “Şahısları tesadüfen görmüştük. Çok dik bir yamaç olduğu için aşağıya inmeleri garip gelmişti. Kadının da ayağında terlik vardı. Kızım Zeynep onları tesadüfen videoya çekmiş. Biz gezdikten sonra dönüş yolunca ekipleri gördük ve aşağıya indik. Durumu öğrendikten sonra gündüz gördüğümüz çift olabileceğini düşündük ancak zaman farkı olduğu için ihtimal vermedik. Çünkü onları öğle gördük. Sanık oldukça durgun ve sakindi. Eşi ve çocuğunu kaybetmiş biri gibi değildi. Sanığı görmemize rağmen yine emin olamadık ve ertesi gün gazetelerden öğrendik. Aralarında sıkıntılı bir durum görmedik” diye konuştu.
Tutuklu sanık Hakan Aysal’ın yardım istemek için durdurduğu araçta bulunan Sait Ertürk ise, “Duruşmada tüm gördüklerimizi ve bildiklerimizi objektif bir şekilde anlattık. Olayda el kol hareketleri yapıyordu. Aracı durdurduğumuzda bize eşinin düştüğünü söyledi. Ufak tefek çırpınışları vardı ama eşi düşen biri o şekilde çırpınamaz. O günden beri her yerde bunu dile getirdim. Bir şey olduğunu hissetmiştim. Haberleri görünce aileyle iletişime geçerek davaya müdahil oldum. Bir ömür boyu aklımda kalacağına gelip anlattım” dedi.
Semra Aysal’ın ağabeyi Naim Yolcu ise, “Sanığın tutukluluğu devam ediyor. Bizler sabır ve sükunetle adaletin tecelli etmesini bekliyoruz. Adaletin yerini bulacağına inanıyoruz” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Adliyeden görüntü
-Tanık röportajları
-Naim Yolcu açıklama

Haber: Tolga TAHÇI – Kamera: Mücahit BEKTAŞ / FETHİYE, (Muğla), (DHA)

=====================================

2) KOCASININ BOĞARAK ÖLDÜRDÜĞÜ ÖZLEM, ‘BU ADAM BENİ ÖLDÜRÜRSE BOĞARAK ÖLDÜRÜR’ DEMİŞ
 
İZMİT’te, vaiz olan eşi Özlem Güneş’i (39) boğarak öldüren imam Zülküf Güneş’in (41) yargılanmasına başlandı. Sanık avukatlarının katılmadığı duruşmada okunan iddianamede, Zülküf Güneş’in eşini öldürdükten sonra bıçakla kendisini yaralayarak meşru müdafaadan yararlanmaya çalıştığı belirlendi. Özlem Güneş’in babası Servet Gön, kızının Zülküf Güneş’ten şiddet gördüğünü belirterek, “Boğazını sıkıp darbettiğini hatırlıyorum. Biz aile içine karışmamak için uzun süre müdahale etmek istemedik. Fakat bu boğaz sıkma olayı tekrarlanınca kızım annesine, ‘Bu adam beni öldürürse boğazımı sıkarak öldürür’ demiş” dedi.

İzmit’te, geçen yıl 5 Eylül’de, imam Zülküf Güneş ile vaiz eşi Özlem Güneş arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Zülküf Güneş, Özlem Güneş’i boğarak öldürdü. Zülküf Güneş, daha sonra polisi arayarak durumu bildirdi. Sol bileğinde ve boğazında bıçak yaraları bulunan Zülküf Güneş, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YARGILAMA BAŞLADI, SANIK AVUKATLARI KATILMADI
Zülküf Güneş’in yargılanmasına bugün, Kocaeli 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Duruşmada Zülküf Güneş, öldürülen Özlem Güneş’in babası Servet Gön ve avukatı hazır bulundu. Zülküf Güneş’in avukatı ise sağlık mazereti bildirerek duruşmaya katılmadı. Mahkeme heyeti, iddianameyi sanığa okudu. 

‘HAKSIZ TAHRİK VE MEŞRU MÜDAFAADAN FAYDALANMAK İÇİN KENDİSİNİ YARALAMIŞ’
İddianamede, sanık Güneş’in aralarında çıkan tartışma sonucu eşi Özlem Güneş’i saat 01.30- 02.00 sıralarında boğarak öldürdüğü, sabah saat 05.00 sıralarına kadar eşinin cesedinin yanında durduğu belirtildi. Sanığın daha sonra bıçak ile intihar etmek amacıyla sol el bileğini kesmeye çalıştığı, ancak intihar edemeyeceğini anlayınca, bu kez haksız tahrik ve meşru müdafaa hükümlerinden faydalanmak amacıyla aynı bıçak ile sol boyun bölgesine 2 kesi attığı belirtilen iddianamede, sanık Zülküf Güneş’in daha sonra 112’yi arayarak yetkililere haber verdiği kaydedildi. Olay yeri inceleme raporlarında, olay yerinde ve sanığın vücudundaki yara izlerinde yapılan incelemelerde, kan izlerin sanığın boğuştuklarını söylediği bölgeden uzak olması ve yara izlerinin niteliği dikkate alındığında sanığın haksız tahrik ve meşru müdafaa hükümlerinden faydalanmak amacıyla kendisine zarar verdiğinin değerlendirildiği belirtildi.

SAVUNMA YAPMADI
İddianamenin okunmasının ardından savunma yapması için sanık Zülküf Güneş’e söz verildi. Avukatının sağlık mazereti nedeniyle duruşmada bulunmadığını söyleyen Zülküf Güneş, “Bu nedenle savunmamı ayrıntılı şekilde avukatımla birlikte yapmak istiyorum. Bu celsede savunma yapmak istemiyorum” dedi.

‘BU ADAM BENİ ÖLDÜRÜRSE BOĞAZIMI SIKARAK ÖLDÜRÜR’
Daha sonra söz verilen Özlem Güneş’in babası Servet Gön, olayı, torunlarını kendisine teslim eden polislerden öğrendiğini belirterek, “Sanıktan şikayetçiyim. Ben olay tarihinde polis tarafından aranmamın ardından İzmit’e geldim. Karakola gittiğimde iki çocuğu bana verdiler. Olayı emniyette öğrendim. Kızım daha önce bir kez boşanma davası açtı. Ancak daha sonra geri çekti. Daha sonra tekrar boşanma davası açtı. Bu sırada yine darp olayı olduğunu hatırlıyorum. Daha öncesinde kızım ve sanık Edirne Keşan’da yaşıyordu. O dönemde de boğazını sıkıp darbettiğini hatırlıyorum. Biz aile içine karışmamak için uzun süre müdahale etmek istemedik. Fakat Kocaeli’de de bu boğaz sıkma olayı tekrarlanınca kızım annesine, ‘Bu adam beni öldürürse boğazımı sıkarak öldürür’ demiş. Eşimin bu yönde beyanı oldu” dedi.

‘KIZIMA UZUN SÜRE PSİKOLOJİK ŞİDDET VE EKONOMİK BASKI UYGULAMIŞ’
Servet Gön kızının uzun süre psikolojik şiddet gördüğünü ve ekonomim baskıya uğradığını kaydederek, “Evlendiklerinin ertesi günü dahi sanık kızımın hazırladığı kahvaltıya, ‘Bizim orada bu kahvaltıyı hayvanlara veriyorlar’ demiş. Bunları bana bizzat kızım söyledi. Sanık son dönemde kızımla barışmayı çok istiyordu. Boşanma konusunda anlaşma durumu olmuştu. Ancak avukatın ofisinde kızıma yine saldırdığını öğrendim. Herhangi bir kanama görmedim ama vücudunda kızarıklıklar vardı. Avukat hanım da bu olaya şahit olmuş. Olaydan önceki dönemde birlikte yaşamıyorlardı. Ancak kızım, küçük kızının babasını tanıması adına zaman zaman sanığın eve davet ediyordu” diye konuştu.
Mahkeme heyeti Zülküf Güneş’in tutukluluk haline karar vererek, duruşmayı erteledi.

(ARŞİV GÖRÜNTÜLERLE) 

HABER: Dinçer AKBİR/İZMİT(Kocaeli),(DHA)-

==========================

3) ANTALYA’DA TELEFONLA DOLANDIRAN 3 ŞÜPHELİ İZMİR’DE YAKALANDI
 
ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde telefonla aradıkları Hacer Akdemir’i 40 bin TL dolandıran 1’i kadın 3 şüpheli, İzmir’de düzenlenen operasyonla yakalandı. Amasya’nın Taşova ilçesinde de benzer yöntemle dolandırıcılık yaptığı belirlenen şüpheliler, tutuklandı.

Manavgat’ın Yayla Mahallesi’nde iki küçük çocuğuyla yaşayan ve yaşlı babasına bakan Hacer Akdemir, 1 Nisan Perşembe günü sabah erken saatte ev telefonundan arandı. Telefondaki kişiler, banka görevlilerinin hesaplarla oynama yaptıklarını, kendilerinin de bu kişilere operasyon yapacağını söyledi. Kendisinden hesabında bulunan parayı başsavcının katibi olarak belirttikleri M.A.’nın hesabına havale yapmasını isteyen kimliği belirsiz kişiler, paranın daha sonra kendilerine getirileceğini söyledi. Telefondaki şüphelilerin internet üzerinden yapılan işlemler nedeniyle kendisini korkutması üzerine Akdemir, banka şubesine giderek hesabında bulunan 40 bin TL’yi şüphelilerin verdiği hesaba EFT yaptı. Hesaba para gelmesinin ardından bu sefer cep telefonundan Hacer Akdemir’i arayan şüpheliler, diğer bankada babasına ait olan hesaptaki parayı da göndermelerini istedi. Telefondaki kişilerin konuşmalarından şüphelenen Hacer Akdemir, polisi arayarak şikayette bulundu.

‘DİĞER BANKADAN DA PARA GÖNDERMEMİ İSTEYİNCE ŞÜPHELENDİM’
Banka şubesi önünde kucağında küçük kızıyla gazetecilere açıklamada bulunan Hacer Akdemir, eşinin İstanbul’da çalıştığını belirterek, şöyle konuştu:
“Sabah kahvaltı yapmadan ev telefonundan arandım. Telefondaki kişiler önce babamla görüşmek istedi, ben de onun rahatsız olduğunu söyleyince benimle konuştular. Banka şubesinde çalışanın hesabımla ilgili işlem yaptığını, hesabımdan başka yere para aktardığını, benim gibi çok sayıda kişi olduğunu söyledi. Banka çalışanının yakalandığını ve jandarmada nezarette olduğunu söyledi. Bana bankaya giderek başsavcının katibi olduğunu belirttikleri M.A.’nın hesabına 40 bin TL para göndermemi, bu para ile olayı aydınlatacaklarını, beni bu işten kurtaracaklarını söylediler. Babamın hesabından da aynı şekilde para çekip hesaba aktarmamı istediler. Babamın evden çıkamayacağını bundan dolayı gönderemeyeceğimi söyledim. Banka şubesine gelerek verdikleri hesaba parayı gönderdim. Diğer bankadan da para göndermemi isteyince dolandırıldığımdan şüphelenmeye başladım. Başka para göndermedim ve polisi aradım.”

PARANIN İZMİR’DEN ÇEKİLDİĞİ BELİRLENDİ
Hacer Akdemir’le banka şubesine giden polis ekipleri gönderilen paranın İzmir’den çekildiğini belirledi. Şüphelilerin aradıkları telefon numarasının da kapandığı tespit edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Akdemir şüphelilerden şikayetçi oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

İZMİR’DE YAKALANAN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Şüphelilerin 3 kişi olduğunu ve adreslerini belirleyen ekipler, harekete geçti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ile irtibata geçen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Hacer Akdemir’in IBAN hesabına para yatırdığı M.A.’dan yola çıktı. Şüphelinin yatırılan parayı Eşrefpaşa’daki banka şubesinden çektiğini, bankaya beraber geldiği ve adının M.B. olduğu belirlenen kişiye parayı verdiğini belirledi. M.A., M.B. ve kız kardeşi olduğu belirlenen D.Ö. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Manavgat’tan İzmir’e giden Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 3 şüpheliyi Manavgat’a getirdi. Şüpheliler Manavgat Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi. Aynı şüphelilerle ilgili Amasya’nın Taşova ilçesinden de dolandırıcılık yaptıkları yönünde şikayette bulunulduğu da öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
– Manavgat adliyesinden görüntü
– Şüphelilerin adliyeye getirilmesi
– Adliye detay
– Hacer Akdemir’in polis ekibine olayı anlatması (Arşiv)
– Hacer Akdemir banka şubesi önünde (Arşiv)
– Polisin telefon numarasını araması (Arşiv)
– Hacer Akdemir’in gazetecilere açıklama yapması (Arşiv)
– Hacer Akdemir detay (Arşiv)
– Hacer Akdemir’in polis merkezine götürülmesi (Arşiv)

HABER- KAMERA: Mithat ABAKAN- Ömer KARÇA/MANAVGAT(Antalya), (DHA)

===========================

4) BABASINA YARDIM EDERKEN ÇATIDAN DÜŞEN GENÇ ÖLDÜ

KOCAELİ’nin Derince ilçesinde terasın çatısını kapatan babasına yardım eden Ömürhan Türkoğlu (23), çatıdan düşerek hayatını kaybetti. 
Olay öğle saatlerinde Derince Fatih Sultan Mahallesi Semih Sokak’ta meydana geldi. Binanın teras kısmını kapatmak için çalışan babasına yardım etmek isteyen Ömürhan Türkoğlu, 3 katlı binanın çatısından düştü. İnşaattaki diğer işçilerin haber vermesi üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Türkoğlu, ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Ömürhan Türkoğlu, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
– Olay yerinden görüntüler
– Ekiplerin çalışmaları
– Detay

HABER-KAMERA:Nabi YAZICI/KÖRFEZ(Kocaeli),(DHA)

=======================

5) BABACAN, ŞIRNAK’TA PARTİSİNİN İL KONGRESİNE KATILDI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Şırnak’ta partisinin kongresine katıldı. 
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il kongresine katılmak üzere Şırnak’a geldi. Şehir merkezinde otobüsle gezerek vatandaşları selamlayan Babacan, ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu’nda düzenlenen Şırnak 1’inci Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Gündeme ilişkin değerlendirme yapan Babacan, daha sonra kongrede DEVA Partisi Şırnak İl Başkanı seçilen Guhdar Zeyrek’i tebrik etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Ali Babacan’ın kongre alanına gelişi
-Kongreden detay
-Esnaf ziyareti
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, (DHA)

=========================

6) PARKTA OYUN OYNARKEN PARMAĞI KOPTU 

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda 8 yaşındaki Ahmet A.’nın spor aletine sıkışan parmağı koptu. Yaralı çocuk, tedavi altına alındı.

Olay, saat 13.00 sıralarında İnegöl ilçesi, Turgutalp Mahallesi, Malazgirt Caddesi üzerinde bulunan parkta meydana geldi. Suriye uyruklu Ahmet Ajjan A., parkta oyun oynadığı esnada yetişkinler için bulunan spor aletine çıktı. Burada spor aletine sağ elinin orta parmağı sıkışan çocuğun parmağı koptu. Çocuğun imdadına ailesi yetişti. Yaralı çocuk, kopan parmağı ile birlikte özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuğun tedavisine başlanırken, polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Parktan detaylar
-Çocuğun hastanedeki görüntüsü
-Ambulans ve hastane detayları

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)

=========================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!