Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 18

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BURSA’DA PARAŞÜTLE DAĞDAN ATLADI, OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE GÖZDEN KAYBOLDU (2)

‘TELEFONU ÇALIYOR AMA CEVAP VERMİYOR’
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Gürle Dağı’ndan paraşütle atlayan Muammer Yolcu (37), olumsuz hava şartları nedeniyle savrularak, gözden kayboldu. Yolcu için AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), NAK ve ANDA gibi gönüllü, kurtarma derneklerinden oluşan 500 kişilik ekip, arama- kurtarma çalışmasına başladı. Yolcu’nun arama çalışmaları termal dronla da yürütülürken, JAK’a bağlı arama kurtarma köpeği de grupta yer aldı. Bölgedeki Yenisölöz Mahallesi Muhtarı Halil Bayram, Yolcu’nun telefonunun çaldığını ancak cevap verilmediğini belirtti. Bayram, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Saat 16.00 itibarıyla yamaç paraşütçüsünün hava muhalefeti nedeniyle kaybolduğu bilgisini aldık. Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerini konuyla ilgili bilgilendirdik. Biz de görgü tanıklarıyla yaptığımız görüşmelerden aldığımız son bilgilere göre, ekipleri o noktaya yönlendirmeye çalışıyoruz. Şu an itibarıyla 500’den fazla arama kurtarma personeli var. Köpeklerle birlikte yoğun olarak arama çalışması devam ediyor. Kendisini de yakından tanıdığım arkadaşımıza sağ salim kavuşacağımıza inanıyorum. Telefonu çalıyor ama cevap vermiyor. Kendisi sağlıklı mı, değil mi o noktada bir bilgimiz yok. Görgü tanıklarıyla görüştük. Tam yoğun sağanağın olduğu zaman paraşütün havada döndüğünü fark etmişler. Daha sonra Kaynak mevkisinde çoban arkadaşımız o bölgeden geçtiğini görüyor. O noktada arama çalışmaları devam ediyor” diye konuştu.

Görüntü Dökümü
-Jandarma ekiplerinin köpeklerle arama çalışması
-Arama kurtarma ekipleri detay
-Vatandaşların arama çalışması detay

Haber-Kamera: Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),(DHA)

=============================

BURSA’DA PARAŞÜTLE DAĞDAN ATLADI, OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE GÖZDEN KAYBOLDU (3)

Reklam Alanı

KAYIP PARAŞÜTÇÜNÜN CANSIZ BEDENİNE 7 SAAT SONRA ULAŞILDI 

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Gürle Dağı’ndan paraşütle atlayan ve olumsuz hava şartları nedeniyle savrularak, gözden kaybolan Muammer Yolcu ‘nun(37), cansız bedeni arama kurtarma ekiplerinin yaklaşık 7 saatlik çalışmasının ardından atlayış yaptığı bölgeden 10 kilometre uzaklıktaki kırsal Yenisölöz Mahallesi’ne yakın bir bölgede bulundu. Yolcu’nun cansız bedeni AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), NAK, ANDA, AKUT VE İHH gibi gönüllü kurtarma ekiplerinin yardımıyla ilçe merkezine getirildi.

Görüntü Dökümü
-Muammer Yolcu’nun ailesinin gözyaşı dökmesi
-Arama kurtarma ekipleri detay
-Muammer Yolcu’nun fotoğrafları

Haber-Kamera: Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa),(DHA)

=================================

ZONGULDAK’TA MARKET YANDI 

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde market alev alev yanarken çok sayıda itfaiye ekibi müdahalede bulundu. Ekiplerin yangını söndürme çalışması sürüyor.

Saat 21.00 sıralarında Ereğli-Devrek yolu üzerinde bulunan toptan markette yangın çıktı. Marketten dumanların yükseldiğini fark edenler itfaiyeye haber verdi. Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken tedbir amaçlı sağlık ekipleri de bölgede hazır bulundu. Yangın, kısa sürede büyürken market alevler içinde kaldı. Alaplı Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri de yangına müdahalede bulundu. Polis ekipleri, yolun bir bölümünü trafiğe kapattı. Ekiplerin yangını söndürme çalışması devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Alev alev yanan marketten görüntü
Söndürme çalışmaları

HABER-KAMERA: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),(DHA)

==============================

ALKOL ALDIKTAN SONRA BİRBİRLERİNİ BIÇAKLAMIŞLAR

MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde, alkol aldıktan sonra kavga eden iki arkadaştan Mehmet Kızılkaya (30) hayatını kaybetti. Olayda yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu olan Hakan Güler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, 13 Mayıs Perşembe günü saat 21.45 sıralarında Atatürk Mahallesi Koşukırı Çarşısı Mevkii 212 Sokak’ta meydana geldi. Mehmet Kızılkaya’ın  hayatını kaybettiği ve Hakan Güler’in yaralandığı bıçaklı kavgada polis ekiplerince geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Ekiplerin yaptığı incelemede, Kızılkaya’yı öldüren kişinin Hakan Güler olduğu tespit edildi. Hastanede tedavisinin ardından taburcu olan Güler ekiplerce gözaltına alındı.

ALKOL ALDIKTAN SONRA KAVGA ETMİŞLER
Başlatılan soruşturma kapsamında, Mehmet Kızılkaya ve Hakan Güler alkol aldıktan sonra tartışmaya başladığı ve  tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından iki arkadaşın birbirini bıçakladığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından  Hakan Güler adliyeye sevk edildi. Güler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Turgutlu Adliyesinden genel görüntü
-Olayın şüphelisi Hakan Güler’in mahkemece tutuklanmasının ardından adliyeden çıkartılması polis otosuna bindirilmesi
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera:Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)

=============================

TAKSİ İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETLİ KURYE AĞIR YARALANDI

DENİZLİ’nin Pamukkale ilçesinde,  otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Pamukkale ilçesi İstasyon Caddesi’nde meydana geldi. Bir restoranda kuryelik yapan Bayram Kurt (42) idaresindeki 20 BK 668 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan sokaktan caddeye çıkan Ahmet S. yönetimindeki 20 T 0168 plakalı ticari taksiyle çarpıştı.Kazada kasklı motosiklet sürücüsü Kurt, ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Taksi sürücüsü Ahmet S. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Ambulanstan görüntü
-Polis ekiplerinden detaylar
-Taksiden görüntü
-Motosikletin çekiciye yüklenmesi
-Yolda temizlik çalışması yapılması

Haber-Kamera: Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

=============================

ADIYAMAN’DA İKİ AİLE ARASINDA TAŞ VE SOPALI KAVGA: 1 YARALI, 3 GÖZALTI

ADIYAMAN’da iki aile arasında çıkan taş ve sopalı kavgada 1 kişi yaralındı, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde Karapınar Mahallesi’nde meydana geldi. İki aile arasında bilinmeyen nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek taş ve sopaların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  Polisin müdahalesiyle sona eren kavgada yaralanan Metin Vakkas, sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

Polis, kavgaya karıştığı belirlediği 3 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Olay yeri
-Polis ekipleri
-Yaralının ambulansa bindirilmesi
-Polis ekiplerinin gidişi
-Vatandaşlar
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mahir ALAN -ADIYAMAN-DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!