Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 2

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kız arkadaşını darp edip sosyal medyada paylaşan kişi gözaltına alındı

İZMİT’te bir parkta kız arkadaşına hakaret ederek darp eden E.Ü., olay anını sosyal medyada paylaştı. Gelen tepkiler üzerine polis ekipleri E.Ü.’yi yakalayarak gözaltına alındı.

İzmit’te, 18 yaşından küçük olan E.Ü., ismi öğrenilemeyen 18 yaşından küçük olan kız arkadaşına parkta hakaret ederek tokat attı. E.Ü. aldığı darbe ile banka düşen kız arkadaşını darp etmeye devam etti. O anları bir arkadaşı cep telefonu kamerasıyla kayderken, E.Ü. sosyal medyada paylaştı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iddiaya göre ayrıldığı kız arkadaşını darp eden E.Ü.’yü yakalayarak gözaltına aldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-E.Ü.’nün genç kızı hakaret ederek darp etmesi

Haber-Kamera: İZMİT(Kocaeli),(DHA)

Reklam Alanı

===================================

Eber Gölü’nde yangın

AFYONKARAHİSAR’ın Bolvadin ve Çay ilçeleri sınırlarında bulunan Eber Gölü’nün sularının çekildiği kısımda yine yangın çıktı.

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi Çayırpınar köyünde, akşam üzeri gölün sularının çekildiği 5 noktada yangın çıktı. Yangında kamışlar yanarken, alevler zaman zaman metrelerce yükseğe çıktı. Çay ilçe Jandarma komutanlığı ekipleri güvenliği sağlarken yangına Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, müdahale etti.

Gölde daha önce de birçok kez yangın meydana gelmiş ve kamışlar yangından zarar görmüştü. Gölde yanan kamışlar Bolvadin ve Çay ilçesinde birçok köylünün gelir kapısı olurken, yurtdışına ihraç edilerek ciddi anlamda döviz girdisi sağlanıyor. Yangını kim ya da kimlerin çıkardığı bilinmezken bölge halkı ardı ardına yaşanan yangınlara tepki gösterdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————–
Yangından görüntü

İlyas Kaan TAYTAK/BOLVADİN (Afyonkarahisar), (DHA) 

===================================

Adana’da 15 ton mandalina çalan hırsızlar yakalandı

ADANA’da bir narenciye bahçesinden 15 ton mandalina çalan Cebrail A. (34), Nurettin A. (41) ile onlara yardım eden Ali K. (40), polis ekiplerince yakalandı.

Olay, 22 Ocak Cuma günü merkez Yüreğir ilçesine bağlı Cırık Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde narenciye bahçesine gelen Cuma S. (57), ağaçların üzerindeki mandalinaların olmadığını gördü. Durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 15 ton mandalinayı çalan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polis, yaptığı çalışmada mandalinaları Cebrail A. ile Nurettin A.’nın çaldığını, Ali K.’nin ise onlara yardım ettiğini belirledi. Bunun üzerine şüphelilerin Yunusoğlu Mahallesi’nde saklandığını tespit eden polis, şüphelileri yaptığı baskında gözaltına aldı. Yapılan aramalarda kamyonet içerisinde 5 ton mandalina ele geçirildi.
Emniyete götürülen şüphelilerin, mandalina hırsızlığı yapmadıklarını öne sürerek suçlamaları reddettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cebrail A. ile Nurettin A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ali K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen 5 ton mandalina Cuma S.’ye teslim edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Şüphelilerin emniyetten çıkarılması
-Çalınan mandalinalardan görüntüler
-Emniyet Müdürlüğü tabelası

Haber: Anıl ATAR – Kamera: ADANA, (DHA)

================================

Adıyaman’da çıkan yangında 900 kilo tütün yandı

ADIYAMAN’da, tütün deposunda çıkan yangında 900 kilo tütün yandı.

Merkeze bağlı Tekpınar köyünde Ali Küçükdoğan’a ait depoda dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm depoyu sardı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin çalışmasıyla söndürülen yangında, depodaki 900 kilo tütün küle döndü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————————
-Olay yeri ve itfaiye ekipleri
-Köylülerin yangına müdahalesi
-Yanan tütünler
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mahir ALAN -ADIYAMAN-DHA)

=============================

Motosikletli kapkaççılar yakalandı

ADANA’da birkaç saat arayla yolda yürüyen iki vatandaşın cep telefonlarını kapkaç yöntemiyle çalan şüpheliler İlker Cabadak (19), ile Serhat Çelik (21), polis ekiplerince yakalandı.

Olay, 20 Ocak Çarşamba günü merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yolda yürüyen Hüseyin Y. (42), cep telefonuyla konuşurken, arkasından motosikletle yaklaşan iki kişiden biri, elindeki telefonu alarak kaçtı. Bu olaydan saatler sonra aynı mahallede yolda yürürken telefonla konuşan İbrahim K.’nin (32) telefonu da yine aynı yöntemle çalındı.

Kapkaç olaylarının ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Yapılan inceleme sonucu şüphelilerin, çeşitli suçlardan çok sayıda kayıtları olduğu öğrenilen İlker Cabadak ile Serhat Çelik olduğu belirlendi. Şüpheliler, Levent Mahallesi’nde kısa süreli kovalamaca sonucu yakalandı.

Emniyete götürülen şüphelilerden Serhat Çelik’in kullandığı motosiklete el konulurken, kendisine de plakasız ve ehliyetsiz araç kullanma, kask takmama gibi kusurlarından dolayı yaklaşık 5 bin lira idari para cezası uygulandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İlker Cabadak ile Serhat Çelik, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Görüntü Dökümü
———————-
-Zanlıların emniyeten çıkışları
-Emniyet Müdürlüğü tabelası

Haber: Anıl ATAR Kamera: ADANA, (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!