Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 21

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

DİYARBAKIR’DA AK PARTİ HANİ İLÇE BİNASINA MOLOTOFLU SALDIRI 

DİYARBAKIR’ın Hani ilçesinde, AK Parti il binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotof kokteyli atıldı. Ölen ya da yaralanın olmadığı olay anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Güvenlik güçleri olaydan sonra yaya olarak kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Olay, saat 20.55’te Diyarbakır’ın Hani ilçesinde meydana geldi. Zirve Mahallesinde bir binanın 2’nci katında bulunan AK Parti Hani ilçesi binası önüne gelen kimliği belirsiz bir kişi, önce çevreyi kontrol etti. Ardından yanında getirdiği motolof kokteyliyi ateşe verdikten sonra parti binasına atan saldırgan, koşarak bölgeden uzaklaştı. Parti binasında kimsenin bulunmadığı sırada gerçekleştirilen saldırıda içeriye düşen molotof nedeniyle küçük çapta yangın çıktı. Bazı eşyaların zarar gördüğü saldırının ardından alevleri fark eden çevrede oturanlar, polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İlçe binasında küçük çaptaki yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. Ölen ya da yaralanın olmadığı olayda güvenlik güçleri saldırganı yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Bu arada AK Parti İlçe Binasına yapılan saldırı anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde parti binasının karşısına geçen bir kişinin çevreyi kontrol ettikten sonra beraberinde getirdiği molotof kokteyliyi ateşe verip binaya fırlattığı görüldü. Olay anında bina önünde asılı olan parti flamaları da yanarken, saldırgan yaya olarak kaçtı.

Görüntü Dökümü:
————————
-Güvenlik kamerası
-Molotof yakan kişi
-Parti binasına atılması
-Molotof atan kişinin kaçması
-Genel ve detay

Haber: Burak EMEK/DİYARBAKIR,(DHA)
=================================

OTOMOBİLE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI, KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Reklam Alanı

DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinde otomobile çarpan motosiklet sürücüsü İlhan Dalançıkan (35) ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza saat 22.00 sıralarında Ayazma Mahallesi Sapak mevkiinde meydana geldi. İlhan Dalançıkan kontrolündeki 35 HD 9153 plakalı motosiklet, ana yola giren sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 81 EF 116 plakalı otomobile çarptı. Kazayı görenler durumu 112 Acil ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü İlhan Dalançıkan’ı tedavisi için Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürdü.
Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, süratle gelen motosikletin yola giren otomobile arkadan çarptığı görülüyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Görüntü Dökümü:
————————
-Kaza anının güvenlik kamerası görüntüsü
-Kaza yapan araçların fotoğrafı

Haber-Kamera: Ayşenur YAMAN /AKÇAKOCA(Düzce),(DHA)
==========================

KAYIP GENCİN CESEDİ BARAJ KENARINDA BULUNDU

AĞRI’da bir haftadır aranan 23 yaşındaki Hasan Beydüz’ün baraj kenarında cansız bedeni bulundu.
Bugün akşam saatlerinde Yazıcı Barajı kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesedin bir hafta önce kaybolan Hasan Beydüz’e ait olduğunu belirledi. Beydüz’ün cenazesi 112 Acil Servis ekipleri tarafından, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan Beydüz’ün ailesi bir hafta önce polise kayıp ihbarında bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:
————————
Barajdan ve ekiplerden görüntüler
Cesedin ambulansa taşınması
Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Ramazan DEMİR/AĞRI,(DHA)
==========================

MUHARREM İNCE: CUMHURBAŞKANI ADAYI BAŞPEHLİVANDIR 

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, muhalefet partilerinin, Cumhurbaşkanlığı seçimi için çatı aday çıkartmayı düşünmelerini, yarışa ‘1-0 mağlup başlama’ olarak değerlendirdi. “Bu kafayla siyaset olur mu?” diyen İnce, “Cumhurbaşkanı adayı, başpehlivandır. Partinin başpehlivanı kimdir? Genel başkanıdır. Başpehlivan, güreşten kaçarsa, güreş olur mu? Sen Cumhurbaşkanı seçeceksin. Cumhurbaşkanı, parti başkanının marabası mı?” diye konuştu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığının açılışı için Balıkesir’e geldi. Parti binasının önüne kurulan sahneden vatandaşlara seslenen Muharrem İnce, kesin çizgilerinin olduğunu belirterek, uyacak herkesi Memleket Partisi’ne beklediklerini söyledi. Parti binası açılışlarını prova olarak değerlendiren İnce, pandemi sürecinin ardından ise büyük mitinglerin düzenleneceğini söyledi. Cumhuriyet tarihinin en büyük mitinglerini kendilerinin düzenlediğini anlatan Muharrem İnce, “Canınızı sıkmayın. Hele şu maskeleri bir çıkaralım, ondan sonra derdimizi anlatmaya başlayacağız” dedi.

BİR ELMA ŞEKERİNE TAV OLUYOR ANA MUHALEFET PARTİSİ
İsim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren, Muharrem İnce, “Muhalefetten tık yok. Çatı aday bulacaklarmış, yani başlarken daha 1-0 mağlup başlıyorlar. Diyorlar ki, ‘Erdoğan çok güçlü, biz onu tek başımıza yenemeyiz. Hadi mahallenin çocukları hep beraber toplanalım, onu yenelim.’ Bu kafayla siyaset olur mu? HSYK’da gidip anlaşıyorlar. 13 üyeli Hakimler, Savcılar Kurulu’ndan, bir tane elma şekeri veriyorlar, bir elma şekerine tav oluyor ana muhalefet partisi. Sonra sen nasıl konuşacaksın, yargı bağımsız diye” dedi.

CUMHURBAŞKANI PARTİ BAŞKANININ MARABASI MI?
İnce, vatandaşlara çağrı yaparak, “Terörle arana mesafe koyacaksan, rantı düşünmüyorsan, ayrımcılık yapmıyorsan, Atatürk’e saygısızlık yapmıyorsan, işte bu saydıklarıma uyuyorsan yerin burası. Ne farkımız var diğerlerinden? Söyleyeyim ne farkımız var. Bizim genel başkanımız şimdilik Muharrem İnce. Yarın kim seçecek biliyor musunuz? Üyeler seçecek genel başkanını. Cumhurbaşkanı adayını, üyeler seçecek. Şöyle bir şey olmayacak yani. Cumhurbaşkanlığı seçimi nedir ? Güreşe benzetirsek, Cumhurbaşkanı adayı başpehlivandır. Partinin başpehlivanı kimdir? Genel başkanıdır. Genel başkan, başpehlivanlık güreşine çıkmazsa nereye çıkacak başka ? Kurtdereli Mehmet Pehlivan’ın memleketinde söylüyorum bunu yani. Başpehlivan, güreşten kaçarsa, güreş olur mu? Sen Cumhurbaşkanı seçeceksin. Cumhurbaşkanı, parti başkanının marabası mı?” dedi. Muharrem İnce, partililerle hatıra fotoğrafı çektirerek, açılışını yaptığı il binasını gezdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Muharrem İnce’nin Balıkesir İl Başkanlığı binasına gelişi
-Muharrem İnce açıklamaları
-Muharrem İnce’nin partililerle hatıra fotoğrafı çekilmesi 

Haber-Kamera: Fatih Emrah ERDOĞAN/BALIKESİR,(DHA)
===============================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!