Reklam Alanı
Reklam Alanı

Düzce’de Metaverse Arsa Satışında Yoğun ilgi Sahibinden 3 milyon TL’ye Arsa

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Son zamanlarda adını çok sık duyduğumuz Metaverse evreninde her geçen gün daha da şaşırtıcı olaylar olmaya devam ediyor. Kimi arsa satın alıyor, kimi şirket toplantılarını burada yapıyor, kimi ise uzun zamandır görmediği arkadaşlarıyla, hatta ölmüş dedesiyle buluşuyor!

Düzce anıt meydanında satışa çıkarılan toplu olarak 3 milyon istenen arsa dikkatleri üzerine topladı.

PARSEL PARSEL ALIYORLAR

İlk kez 1992’de yayınlanan Neal Stephenson imzalı ‘Snow Crash’ romanında ortaya atılan Metaverse, 30 yıl sonra hayatlarımıza hızlı bir şekilde entegre olmaya başladı. Ovr isimli bir sanal evrende, Türkiye’nin en iyi arsaları satışa çıktı. Türkiye’de şimdiye kadar sanal olarak 20 bin parsel satılırken, İstanbul satışlarda ilk sırada kendine yer buldu. İstanbul’un en Kumluca escort hareketli yerlerinden biri olan İstiklal Caddesi’ndeki tüm parseller satıldı. Arka sokaklarda kalanlar için ise istenen fiyat yaklaşık 400 TL.

ARSA SATIN ALMAK İÇİN NELER YAPMALIYIZ?

Peki bu arsaları nasıl satın alabiliriz? Öncelikle kendinize dijital bir cüzdan oluşturmanız gerekiyor. Sonrasında sanal arazi satan firmaları araştırıp, araziyi satan platform üzerindeki coinler ile ya da sanal cüzdan üzerinden Metaverse’ün yerel para birimi kripto para ile arsanızı satın alabilirsiniz. Arsanızı satan satıcıya fiyat konusunda teklif de verebilirsiniz.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!