Reklam Alanı
Reklam Alanı

(ek bilgilerle) BAĞCILAR’DA AKRABA İKİ AİLE ARASINDA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat SOLAK – Uğur ŞAHİN / İSTANBUL, (DHA) BAĞCILAR’da, akraba olduğu öğrenilen iki aile arasında çıkan kavgada biri kadın 3 kişi silahla vuruldu. Silahla yaralanan Recep Dişkaya hastanede hayatını kaybederken, diğer iki yaralının tedavileri sürüyor.  
Olay, Bağcılar Kirazlı Mahallesi’nde gece 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, akraba oldukları öğrenilen iki aile arsında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. İki aile arasındaki kavgada baba Recep Dişkaya (55) ve oğlu Yunus Dişkaya (22) ile ismi öğrenilemeyen bir mahalle sakini kadın açılan ateş sonucu silahla yaralandı. Silahlı saldırıda bulunan şüpheliler de olay yerinden yaya olarak hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralıları çevre hastanelere kaldırdı. Hastaneye kaldırılan baba Recep Dişkaya tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yunus Dişkaya ve diğer yaralı kadının tedavileri hastanede sürüyor. Hayatını Kaybeden Recep Dişkaya’nın cenazesinin memleketi Adıyaman’da toprağa verileceği öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şüphelileri ararken olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Görüntü Dökümü:
————————-
-Ölenin kişinin fotoğrafı
-Oğlunun fotoğrafı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!