Reklam Alanı
Reklam Alanı

Elazığ’da depremzedelere temizlik kolisi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ,(DHA)- ELAZIĞ’da, ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor’ projesi kapsamında, konteyner kentte kalan 65 yaş üstü depremzedelere temizlik malzemesi yardımı yapıldı. 
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor’ projesi kapsamında, 65 yaş ve üzeri ihtiyaç sahibi ailelere yardım faaliyetleri sürüyor. Bu kapsamda Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Aşağıdemirtaş konteyner kentinde kalan 65 yaş ve üzeri ihtiyaç sahibi vatandaşlara, temizlik malzemelerinden oluşan koli dağıtıldı.
Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, daha önce ihtiyaç sahibi depremzede vatandaşlara yönelik boya, badana, inşaat, elektrik ve tesisat işleri olmak üzere, farklı alanlarda yardım ettiklerini söyledi. Göktürk, bu kez de konteyner kentte yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara temizlik kolisi dağıttıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirilen bu projeler, okulumuzda ve diğer meslek liselerimizde her geçen gün artarak devam ediyor. Daha önce de yaptığımız çalışmalarda, ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın boya, badana, inşaat, elektrik ve tesisat işleri ihtiyacını gidermiştik. Artık meslek liselerimiz ara eleman yetiştirmekten çıkarak, aranan eleman yetiştiren müesseselere döndü. İnşallah önümüzdeki zamanlarda, meslek liselerinin önemi artarak devam edecek”

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!