Reklam Alanı
Reklam Alanı

Estetik ve Beslenme Uzmanı İmren Öztürk dünyaya açılmayı hedefliyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Estetik ve Beslenme Uzmanı İmren Öztürk, Almanya ve İngiltere’de şube açmaya hazırlandığını söyledi. Öztürk, “Hedefim, yurt dışındaki şube sayımızı her yıl artırarak yurt dışında bir Türk olarak insanları tedavi etmek ve ülkemin adını duyurmak” dedi.

Estetik ve Beslenme Uzmanı İmren Öztürk, Türkiye’de birçok kişiye dokunarak güzelleştirdikten sonra yeni getirttiği cihazlarla yurt dışında şube açmaya hazırlandığını açıkladı. Lazer tedavisi, zayıflatma operayonu ve cilt tedavisi alanlarında hizmet verdiklerini söyleyen Öztürk, yeni alınan cihazlar ile hizmet kalitesini daha da artıracağını ifade etti.

Estetik merkezinde birçok ünlü ismi tedavi ettiğini aktaran Öztürk, Almanya ve İngiltere’de şube açmaya hazırlandığını dile getirdi. Öztürk, sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada adından söz ettirmeyi hedeflediğini anlattı.

ÖZTÜRK: YURT DIŞINDA ŞUBELEŞME AMACINDAYIM

Pandemi döneminde tüm kurallara uyarak ve tedbirleri alarak çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran Öztürk, “Yurt dışından getirdiğim cihazlar ile hem Türkiye’deki müşterilerime verdiğim hizmetin kalitesini artırmak hem de yurt dışında önemli işlere imza atmayı hedefliyorum. Türkiye’deki çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürerken, yurt dışında da şubeleşme adına önemli adımlar atıyoruz. Hedefim, yurt dışındaki şube sayımızı her yıl artırarak yurt dışında bir Türk olarak insanları tedavi etmek ve ülkemin adını duyurmak” diye konuştu.

Reklam Alanı

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!