Reklam Alanı
Reklam Alanı

FATİH’TE METRUK BİNADA YANGIN… DUBALARI ÜZERİNDE ZIPLAYARAK İNDİRDİLER 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Alper KORKMAZ/İSTANBUL,(DHA)- FATİH’te iki katlı depo olarak kullanılan boş metruk binada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri dar sokaklar ve kapalı otomatik dubalar nedeniyle olay yerine girmekte zorlandı.  Dubalar çevredeki vatandaşların ve zabıta ekiplerinin üzerinde zıplamasıyla indirilebildi. 

Yangın saat 09.30 sıralarında Şeysuvar Bey Mahallesi, Çakmaktaşı Sokak’ta bulunan 2 katlı metruk binada çıktı. Üst katta henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüyerek depo olarak kullanılan alt kata da sıçradı. Yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İTFAİYEYE DUBA ENGELİ
Olay yerine gitmeye çalışan itfaiye ekipleri kapalı olan otomatik dubalar ve dar sokaklar nedeniyle zorluk yaşadı. Bir görevli dubaları açmak, indirmek için çalıştı ancak başarılı olamadı.  İtfaiye ekipleri zabıta ekiplerinin gelmesiyle sokağa giriş yapabildi. İndirilemeyen dubalar çevredeki vatandaşların ve zabıta ekiplerinin üzerinde zıplamasıyla indirilebildi.  Sokakların dar ve trafiğe kapalı sokakların olması nedeniyle de itfaiye araçları yangının bulunduğu sokağa araçlarını sokamadı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Herhangi bir yaralananın olmadığı yangında binada ve depo olarak kullanılan alanda maddi hasar oluştu.

Olayı anlatan bir görgü tanığı,  ” Dumanlar yukarıdan çıkmaya başladı. Depo olarak kullanılıyor kimse yoktu.  Duman çıkıyordu büyüdü” diye konuştu.  

Görüntü dökümü:
———————
Görevlilerin dubaların üzerinde zıplaması
İtfaiye araçlarının ilerlemesi
Binadan görüntü
yükselen dumanlardan görüntü
ekiplerin çalışmaları
Görgü tanığı ile röportaj
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!