Reklam Alanı
Reklam Alanı

Avcılar’dan sonra esenler’deki yıkılacak binalara kapılı bariyer

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İhsan DÖRTKARDEŞ-Serdar ALTINTEPE/İSTANBUL, (DHA) KENTSEL dönüşüm kapsamında Avcılar’da yıkım sürecine giren, boşaltılan binalar için genellikle alınan kapılı bariyerli önlemin benzeri Esenler’de de uygulanmaya başlandı.
Avcılar’da hızlanan kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan binaların yıkımını üstlenen firmalar yaya ve araç trafiğinin tehlikeye düşmemesi için yapıdaki tahta kapıları tek tek sökerken, bunları binanın çevresinde birbirine tutturuyor. Avcılar’da bugüne kadar çok sayıda binanın çevresinde kapılı bariyer monte edilirken benzer görüntüye Esenler’de de rastlandı. Esenler’deki Menderes Mahallesi’nde bulunan 4 katlı boşaltılan, bitişik iki binanın çevresinde birbirine çakılı kapıları görenler şaşırdı. Yıkım işini üstlenen firma görevlileri, söküm sırasında bazı parçaların düştüğünü bu nedenle pratik çözüm olarak kapılı bariyeri uyguladıklarını söyledi.

(FOTOĞRAF)

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!