Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fenerbahçe – Galatasaray maçından notlar 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

-Fenerbahçe cephesi
Sarı-lacivertlilerde 4 eksik
Thiam 9 maç sonra yedek soyundu
Gökhan Gönül ile Sinan Gümüş uzun aradan sonra kadroda
Mesut yedek, Szalai ve Osayi-Samuel’in ilk derbisi
Sosa 12 maç sonra 11’de 
Sağlık çalışanları derbi maçta
Bakan Kasapoğlu tribünden takip etti 
 
Mustafa AKIN / İSTANBUL,(DHA) –  
  
Süper Lig’in 24’üncü haftasında Fenerbahçe, Galatasaray’ı konuk etti. Ülker Stadı’nda saat 19.00’da başlayan derbi maçta hakem Cüneyt Çakır düdük çaldı. Çakır’ın yardımcılarını ise Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlendi. Ligde oynadığı son 9 maçtan 8 galibiyet 1 beraberlik elde eden Fenerbahçe, Galatasaray derbisinden de mutlu ayrılmak istiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, ligin 23’üncü haftasında oynanan Atakaş Hatayspor maçının 11’ine göre 2 değişiklik yaptı. Erol Bulut, Gustavo ile Thim’ın yerlerine Sosa ve Samatta’yı görevlendirdi. Bulut, Galatasaray derbisinde sahaya şu 11’le çıktı: “Altay, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Ozan, Sosa, Valencia, Mert Hakan, Osayi-Samuel, Samatta .” 
Galatasaray ise Fenerbahçe karşısına, Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Sarrachi, Taylan Antalyalı, Belhanda, Emre Kılınç, Arda Turan, Onyekuru, Mustafa Muhammed 11’i ile çıktı.
SARI-LACİVERTLİLERDE 4 EKSİK
Fenerbahçe, Galatasaray maçına 4 futbolcusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Tisserand, Pelkas, İrfan Can Kahveci ve dizinden aldığı darbe sonucu ödem oluştuğu için tedavisi süren Luiz Gustavo derbi mücadelede forma giyemedi. 
THIAM 9 MAÇ SONRA YEDEK SOYUNDU
Fenerbahçe’de Mame Thiam, 9 maç sonra yedekler arasında yer aldı. 
Sarı-lacivertli ekibin Galatasaray ile oynadığı maçta, son 9 karşılaşmada 11’de görev alan Mame Thiam yedekler arasında yer aldı. Senegalli futbolcu yedek kulübesinde teknik direktör Erol Bulut’un görev vermesini bekledi.
GÖKHAN GÖNÜL İLE SİNAN GÜMÜŞ UZUN ARADAN SONRA KADRODA
Sarı-lacivertli ekipte tecrübeli isim Gökhan Gönül ile Sinan Gümüş uzun aradan sonra kadroda yer aldı. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, 7 maç sonra Galatasaray derbisi ile sahalara dönerken yedekler arasında yer aldı. Çapraz bağlarında gerilme olduğu için 5 haftadır takımdan ayrı kalan Sinan Gümüş de sakatlığının ardından derbi maçta kadroda yer aldı. Sinan Gümüş de mücadeleye yedek soyundu.
MESUT YEDEK,SZALAI VE OSAYI-SAMUEL’İN İLK DERBİSİ
Sarı-lacivertli ekibin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil, Galatasaray derbisinde yedekler arasında yer aldı. Yeni transferlerden Attila Szalai ile Osayi-Samuel ise karşılaşmaya 11’de başlayarak derbi heyecanı yaşadılar.  
SOSA 12 MAÇ SONRA 11’DE
Fenerbahçe’de Jose Sosa, ligde 12 maç sonra 11’de görev aldı. 
Sezon başında Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye dahil olan Jose Sosa, hastalık ve sakatlıkların ardından geçtiğimi hafta oynanan Hatayspor maçında kadroya dahil edilmemişti. Ligde 6 maçta sonradan oyuna dahil olan Sosa, ilk 11’de ise 12 maç sonra kadroya dahil edildi.
SAĞLIK ÇALIŞANLARI DERBİ MAÇTA
Fenerbahçe’nin Galatasaray ile oynadığı maça sağlık çalışanları da geldi.
Fenerbahçe Kulübü’nün sağlık çalışanlarına moral olması için TFF’ye yaptığı başvuru hayata geçti. Galatasaray ile oynanan derbi mücadelede 150 kişilik sağlık çalışanının karşılaşmayı takip etmesi sağlandı. Fenerbahçe Kulübü’nün davetlisi olarak stada gelen sağlık çalışanları maçı localardan izledi.  
TERİM’DEN “KÜFÜR TEPKİSİ”
Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, tribünde bulunan bir grubun kendilerine küfür ettiğini belirterek, “Seyircisiz oynadığımızı tahmin ediyoruz ama seyirci var. Takımımıza çıkarken küfürler, çalışanlara küfürler, hepsini tespit ediyoruz. Hiçbir temsilcinin hiçbir şey yaptığı yok. Ben cezalıyken yardımcılarımı vermediler. Demek ki birileri yardımcı oluyor Federasyondan” dedi.
BAKAN KASAPOĞLU TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da tribünden takip etti. Kasapoğlu’na iki kulübün başkanı da eşlik etti.  
 
(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!