Reklam Alanı
Reklam Alanı

Göztepe kapanışı görkemli yapacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) – Süper Lig’de üst üste İttifak Holding Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarını kaybedip taraftarını üzen Göztepe sezonun son haftasında evinde şampiyonluk adaylarından lider Beşiktaş’la oynayacağı karşılaşmaya kilitlendi. Sezonu galibiyetle bitirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılarda tüm planlar 3 puan üzerine yapılırken, hem teknik ekip hem de yönetim oyuncuları motive etmek için kolları sıvadı. Başkan Mehmet Sepil yaptığı açıklamada Göztepe’nin her maçı kazanmak için oynayacağını söyledi. Teknik direktör Ünal Karaman da bu zamana kadar müthiş bir duruş sergileyen futbolcularının Beşiktaş karşılaşmasında da formanın hakkını vereceğini ifade etti. 
Taraftarlar ise sosyal medya üzerinden oyunculara büyük destek vermeye başladı. Futbolseverler, takımlarının sezona galibiyetle veda edeceğini ve görkemli bir kapanış yapacağını ifade eden mesajlar yayınladı. Hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde sürdüren Göztepe’de sakatlığı devam eden Boşnak stoper Mihojevic forma giyemeyecek. Cezası sona eren ve kulüple 3 yıllık sözleşme yenileyen Atınç ise eski takımı Beşiktaş’a karşı görev verilmesi durumunda forma giyebilecek. Geçen sezon Gürsel Aksel Stadı’ndaki ilk maçını Beşiktaş’la oynayan İzmir ekibi 26 Ocak 2021’de müsabakayı 2-1 kazanarak tarihi bir galibiyete imza atmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!