Reklam Alanı
Reklam Alanı

Güney Amerika futbolunda aşılama süreci için ilk adım atıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL), Çin şirketi Sinovac’ın 50 bin doz Covid-19 aşısını konfederasyona bağışladığını açıkladı.
CONMEBOL, resmi internet sitesinden bugün yaptığı açıklama ile 50 bin doz Covid-19 aşısının Sinovac şirketi tarafından konfederasyona bağışlandığını bildirdi. CONMEBOL, bu aşıların öncelikli olarak birinci kategoride yer alan Güney Amerika takımlarında, erkek ve kadın turnuvalarında kullanılacağını açıkladı. Konuyla ilgili olarak CONMEBOL Başkanı Alejandro Domínguez, “Bu, Güney Amerika futbol ailesinin alabileceği en iyi haber. Covid-19 salgınını yenmek için atılmış büyük bir adım ancak hiçbir şekilde korumamızı düşürdüğümüz anlamına gelmiyor.  Turnuvalarımızı sorunsuz ve formatları değiştirmeden sonuçlandırmamızı sağlayacak olan çalışmamızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Aşılama sürecinin lojistik ve operasyonel detaylarının ise üye dernekler ile koordineli olarak CONMEBOL tarafından ilerleyen günlerde duyurulacağı kaydedildi.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!