Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK İSTANBUL BÜLTENİ-1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

1- BEYOĞLU’NDA HALI YIKAMA FABRİKASINDA ÇIKAN YANGIN 5 KATLI BİNAYA SIÇRADI (1)

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM-Özgür EREN / İSTANBUL DHA 
Beyoğlu’nda Sefa Meydanı’nda bir halı yıkama fabrikasında çıkan yangın 5 katlı binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Binada mahsur kalanları itfaiye ekiplerince merdiven yardımıyla kurtarıldı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.  

Görüntü dökümü:
———
-Binadan çıkan alev ve dumanlar
-İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmaları
-Yaşanan panik anları
-Söndürme çalışması
-Genel ve detay

=====================

2- EYÜPSULTAN’DA KAFEDEKİLERE SİLAHLI SALDIRI; 1 ÖLÜ, 2 AĞIR YARALI

Reklam Alanı

-Silahlı saldırı anları saniye saniye kamerada.

-Kafeye cam taktığı belirtilen Talat Kaya yaşamını yitirdi.

Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL (DHA) EYÜPSULTAN’da tadilatta olan kafede bulunan kişilere düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi öldü, iki kişi ağır yaralandı. Silahlı saldırı anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Eyüpsultan Çırçır Mahallesi Saya Yolu Caddesi’nde bulunan ve tadilatta olduğu öğrenilen kafedeki olay dün akşam saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre otomobille kafe önüne gelen şüpheliler kafedekilere uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Kafedekiler de silahla karşılık verdi. Şüpheliler geldikleri otomobille kaçarken, Ahmet A., Ahmet Taha A. ve kafeye cam takan Talat Kaya yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede Talat Kaya’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Ahmet A. ve Ahmet Taha A. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan 2 yaralının sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan kafedekilere silahlı saldırı anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde ateş açılması ve bir kişinin yaralanarak yere düştüğü anlar yer aldı.

Görüntü dökümü:
—————
SALDIRI ANLARI GÜVENLİK KAMERASI
Olay yeri
Röportaj
Detay

01.06.2021 – 22.55 Haber Kodu : 210601186
01.06.2021 – 22.17 Haber Kodu : 210601182
01.06.2021 – 21.38 Haber Kodu : 210601176

===========================

3- AVCILAR’DA BANKA ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN KADINLARIN LAF ATMA KAVGASI KAMERADA

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR’da banka şubesi önünde sırada bekleyen kadınlar arasında laf atma konusunda başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Eşine küfredildiğini öne süren bir kişinin de karıştığı kavga caddeye taştı. Kavga, güvenlik kamerası ile görüntülendi.
Avcılar, Merkez Mahallesi Çiğdem Caddesi’ndeki banka şubesi önünde dün saat 15.00 sıralarında sıra bekleyen iki kadın arasında laf atma konusunda başlayan tartışmada kadınlar birbirlerine hareket ve küfretmeye başladı. Tartışan kadınlardan birisinin hakaret etmesi üzerine yanında bulunan adam da eşine kimsenin küfredemeyeceğini belirterek kavgaya karıştı. Çevredekilerin müdahalesine rağmen caddeye taşan kavgaya çevredeki esnaf müdahale ederek tarafları ayırdı. İhbar üzerine sevk edilen polis de kalabalığı dağıttı. Kavgayı gören ve müdahale eden dönerci ustası Vedat Aydın, başı örtülü kadının tartıştığı kadının küfretmeye başladığını bunun üzerine gerginliğin büyüdüğünü söyledi. Kavga anları ise kameralara yansıdı.
Pideci Abdullah Barış da, “Banka sırası beklerken kadınlar arasında bir münakaşa oldu. Kadın karşı tarafa ağza alınmayacak küfürler etti. Adam karısına küfredilince el kaldırdı. Yoldan geçen biri ne olduğunu anlamadan ‘Kadına nasıl el kaldırırsın’ diyerek müdahale etmeye kalkınca kavga büyüdü” dedi.

Görüntü Dökümü:
(Güvenlik kamerası)
Banka önündekiler
Kavga görüntüleri
Çevredekilerin de karıştığı kavgadan görüntüler
(Aktüel görüntüler)
Dönerci ustası Vedat Aydın ile röportaj
Pideci Abdullah Barış ile röportaj

01.06.2021 – 20.41 Haber Kodu : 210601173

========================

4- AVCILAR’DA 5 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME KAZA

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL (DHA) AVCILAR’da D-100 Karayolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç hasar gördü. 
Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Avcılar D-100 Karayolu, Beylikdüzü istikameti Şükrübey Metrobüs Durağı mevkiinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle meydana gelen kazada 5 otomobil birbirlerine çarptı. Araçların hasar gördüğü kaza yerine çok sayıda polis ve 112 ambulansı sevk edildi. D-100 Karayolu’nun Beylikdüzü yönünde meydana gelen kazada şans eseri küçük sıyrıkların dışında yaralanma olmadığı belirlendi. Üç şeritli yolda ulaşım bir süre tek şeride düştü. Kaza yapılan araçların çekilmesi ile trafik normale döndü.

Görüntü Dökümü:
—————-
(Cep telefonu kamerası)
-Kaza yapan araçların üstgeçitten görüntüleri
-Kaza yapan araçların karayolundaki görüntüleri
-112 görevlileri kaza yerine gelirken
-Polis yolda önlem alırken

02.06.2021 – 00.57 Haber Kodu : 210602003

===========================

5- RESTORAN VE KAFELERDE İLK GÜN HAREKETLİLİĞİ

İdris TİFTİKCİ / İSTANBUL (DHA)  Koronavirüs tedbirleri kapsamında 49 gündür kapalı olan kafe ve restoranlar dünden itibaren açıldı. 07.00-21.00 saatleri arasında hizmet veren mekan sahipleri ilk günkü işlerinden memnun olduklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamayla 1 Haziran itibarıyla koronavirüsle mücadelede alınan  yeni kararları açıkladı. Buna göre kafe ve restoranlar 07.00-21.00 saatleri  arasında hizmet vermeye başladı. Sabah 07.00’den itibaren mekanlarına müşteri almaya başlayan esnaf, ilk günün yoğun geçtiğini söylediler. Mecidiyeköy’de kafe işletmecisi Halil Sevinç, “Sabah 07.00’de kafemizi açtık. İlk gün olması nedeni ile yoğun bir gün geçirdik. Akşam 21.00’de yasak başlayacak. İnsanlar kurallara uyuyor. Biz de hesapları kapatıp saat 21.00’de kapatacağız. Aşılar inşallah etkili olur. Bu virüsten bir an önce kurtulmuş oluruz” dedi.

Görüntü dökümü:
——–
-Restoran ve kafelerden görüntü
-Röportajlar
-Restoranını kapatan esnaf
-Detaylar

01.06.2021 – 00.48 Haber Kodu : 210601189

=======================

6- BAŞAKŞEHİR’DE KİMYASAL ATIK ALARMI ; KİMYASAL ATIĞIN ÜZERİ TOPRAKLA ÖRTÜLDÜ.

*Atık, drone ile havadan da görüntülendi.

Serdar ALTINTEPE – Adem VAROL – Alper KORKMAZ/İSTANBUL,(DHA)
Başakşehir’de kimliği belirsiz kişilerce dökülen kimyasal atık çevrede yaşayanları tedirgin etti. Atığın üzeri ekiplerin çalışmasıyla toprakla örtüldü.
Başakşehir Hürriyet Bulvarı’na yaklaşık bir hafta önce plakasız bir hafriyat kamyonu tarafından yol kenarına kimyasal atık döküldü. Atıktan duman çıkması üzerine çevrede yaşayanlar dün saat 13.40 sıralarında durumu polis ekiplerine haber verdi. Çevreye kötü koku da yayılırken polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ve Başakşehir Belediyesi ekipleri tarafından bir süre incelenen atığın üzerinin örtülmesine karar verildi. Atığın üzeri toprakla örtüldü. Atığın daha sonra bulunduğu yerden kaldırılacağı öğrenildi. Bölgede yaşayanlar çevreye yayılan koku nedeniyle bir süredir rahatsız olduklarını söyledi. Atık, drone ile havadan da görüntülendi.

Görüntü dökümü:
————
-Çalışmadan drone görüntüsü
-Kimyasal atığın üzerinin toprakla örtülmesi
-Vatandaş röportajı
———
-Kimyasal maddenin görüntüsü
-Çevredeki vatandaşlar
-Polis ekipleri 
-Genel ve detaylar
-Havadan görüntüler (ek)

01.06.2021 – 20.17 Haber Kodu : 210601156
01.06.2021 – 15.44 Haber Kodu : 210601123
01.06.2021 – 15.22 Haber Kodu : 210601121

======================

7- BAKIRKÖY ADALET SARAYI KARŞISINDAKİ OTOPARKTA SİLAHLI KAVGA: 2 YARALI

Sevda SARIKAYA / İSTANBUL, (DHA) – BAKIRKÖY Adalet Sarayı karşısında bulunan otoparkta çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken, tarafların adliyedeki cinayet davasına ilişkin duruşma için geldikleri öğrenildi. Olaya ilişkin yakalanan 4 şüphelinin, cinayetten bugüne kadar karşı tarafın sosyal medyadan paylaşım yapmaya devam ettiklerini, kendilerinin de bunu kaldıramayarak dava günü otoparkta karşı tarafa ateş açtıklarını söyledikleri öğrenildi.
Beylikdüzü’nde 12 Ocak 2020 tarihinde eğlence mekânında loca kavgası nedeniyle taraflar arasında çıkan tartışma sonucu Cem Aküzüm vurularak öldürülmesi üzerine Bakırköy 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Sanıklar Fahrettin Büyükdeniz, Mehmet Polat, Polat İstanbulluoğlu, Şahin Kaygusuz ve Taha Cengizhan Karaca “Tasarlayarak öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle bugün ilk kez hâkim karşısına çıktı. İlk duruşmaya ölenin ve sanıkların yakınları geldi. Kalabalık olan taraflar pandemi ve güvenlik gerekçesiyle adliyeden farklı kapılardan çıkarıldı. 

12 EL ATEŞ EDİLDİĞİ TESPİT EDİLDİ
Olayda ölenin yakınları, adliye karşısında bulunan otoparkta sanık yakınlarına silahlı saldırıda bulundu. 12 el ateş edilen olayda sanık yakını olan Hasan Polat ve Mustafa Polat kardeşler bacaklarından yaralandı. 

4 ŞÜPHELİ YAKALANDI 
Özel araçlarıyla olay yerinden kaçan 4 şüpheli polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.  Şüphelilerden S.B.T. ve D.A.’nın silahla ateş ettikleri, aracı K.A.’nın kullandığı, M.A.’nın araç içerisinde bulunduğu tespit edildi. Şüphelilerin ifadelerinde, cinayetten bugüne kadar karşı tarafın sosyal medyadan paylaşım yapmaya devam ettiklerini, kendilerinin de bunu kaldıramayarak dava günü otoparkta karşı tarafa ateş açtıklarını, kaçarken de silahları attıklarını söyledikleri öğrenildi.

Görüntü Dökümü:
———
-Olay yeri
-Yaralılar
-Sağlık ekibinin müdahalesi

01.06.2021 – 15.04 Haber Kodu : 210601116
01.06.2021 – 14.56 Haber Kodu : 210601113

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!