Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 14

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

ÖLÜ SAYISININ 3’E ÇIKTIĞI KAZA KAMERADA
 
KONYA’da pazarcılar Aykut Katar (32) ve Kadir Günay’ın (28), hayatını kaybettiği kazada, meslektaşları Kadir Şahbaz da kurtarılamadı. Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Konya- Afyonkarahisar kara yolunun 90’ıncı kilometresinde, 7 Haziran günü saat 20.30 sıralarında meydana gelen kazada, Kadir Şahbaz yönetimindeki 07 FLT 35 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkıp karşı şeride geçerek M.A. yönetimindeki 03 KH 161 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada hurda yığınına dönen otomobildeki Aykut Katar ve Kadir Günay yaşamını yitirdi, sürücü Kadir Şahbaz ise yaralandı.
Katar ve Günay’ın cenazeleri dün memleketleri Akşehir’de Nasreddin Hoca Mezarlığı’na defnedildi.
Hastanede tedaviye alınan Kadir Şahbaz da dün gece yaşamını yitirdi. Ailesinin teslim aldığı Kadir Şahbaz da bugün toprağa verildi.
Bu arada kazanın güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, kontrolden çıkan otomobilin, refüje çarpıp uçarak kamyona çarptığı görülüyor.

Görüntü Dökümü 
———————–
– Kaza anı güvenlik kamerası 
– Cenaze töreni 
– Kaza yerinden detay

Haber- Kamera: Yasin URAL KONYA DHA

=============================================

Reklam Alanı

OTOMOBİL, MOTOSİKLETE ÇARPI; 1 ÖLÜ, 1 YARALI
 
DENİZLİ’nin Baklan ilçesinde otomobilin, ters yoldan gelerek kontrolsüz kavşağa giren plakasız motosiklete çarptığı kazada, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında, Hadim Mahallesi Denizli-Çivril karayolunda meydana geldi. İlçe merkezi yönüne giden Mustafa Alan yönetimindeki 20 L 9859 plakalı otomobil, Hadim Mahallesindeki kontrolsüz kavşağa ters yönden giren Mehmet Barça (17) yönetimindeki plakasız motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Barça yaralanırken, arkasındaki Gülhan Çizik (17) adlı erkek ise yaşamını yitirdi. Mehmet Barça, kaza yerine sevk edilen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çizik’in cansız bedeni ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne gönderildi. Motosiklettekilerin, Şanlıurfa’dan mevsimlik tarım işçisi olarak kente geldiği öğrenildi

Bu arada kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobilin çarpmasıyla motosikletteki 2 kişinin havaya savrulduğu görüldü.

Hadim Mahallesi Muhtarı Uğur Ekici, aynı kavşakta daha önce de ölümlü kaza olduğunu belirterek, “Burası sürekli kaza olan bir kavşak. Gerekli kurumlara resmi yazılar yazarak bu kavşağa ışık sistemi konulmasını istedik. Ancak ne kadar uğraştıysak yaptıramadık. Işık sistemi olsaydı, bu kaza yaşanmazdı” dedi.
Görüntü Dökümü
———————–
-Güvenlik kamerasında kaza anı
-Olay yerinden detay ve genel görüntüler
-Otomobilden ve motosikletten deteylar
-Hadim Mahallesi Muhtarı Uğur Ekici’nin konuşması

Haber-Kamera: Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

==========================================

YEREL TV DEPOSUNDAN 350 BİN LİRALIK MALZEME HIRSIZLIĞINA 6 GÖZALTI
 
BURSA’da yerel bir televizyon kanalının, depo olarak kullanılan binasından 350 bin lira değerinde malzeme çalan 5 şüpheli ile bunları satın alan hurdacıyı gözaltına alındı. İş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedilen hırsızlık olayında, şüphelilerin binaya 2 gün üst üste ve minibüsle geldiği belirlendi.
Olay, 3 ve 4 Haziran’da merkez Yıldırım ilçesi Vatan Mahallesi’nde bir yerel televizyon kanalının depo olarak kullandığı eski binasında meydana geldi. Bina sahibi M.T.T., elektronik aletler ve çeşitli malzemeleri kontrol etmek için binaya gittiğinde, çok sayıda malzemenin yerinde olmadığını fark etti. M.T.T., polise ihbarda bulunup, şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin güvenlik kameralarını inceleyip, 5 kişinin 2 gün üst üste binaya girip toplam 350 bin lira değerinde malzeme çaldığını belirledi.
Güvenlik kamera görüntülerinden, şüphelilerin, daha önce de benzer suçlara karışan M.Ş., M.F., M.Ç., E.S. ve K.İ. olduğunu tespit eden polisler, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Adresleri tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, ifadelerinde çaldıkları malzemelerin bir kısmını 1500 lira karşılığında D.Ö. isimli hurdacıya sattıklarını itiraf etti. Ekipler, D.Ö.’yü de ifadesini almak üzere gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık sorgusu devam ediyor. Öte yandan şüphelilerin, binaya giriş anları güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde şüphelilerin hırsızlık yapmaya minibüsle geldiği görüldü.
Görüntü Dökümü
———————–
-Şüphelilerin binaya minibüsle girmesi
-Şüphelilerden birinin binada gezmesi
-Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi

Haber: Derya EVREN-Kamera: BURSA, (DHA)

==========================================

GÖÇERLER TERÖRDEN TEMİZLENEN ÇEMİKARİ YAYLASI’NDA

SİİRT Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, terörden temizlenen Herekol Dağı eteklerinde bulunan Çemikari Yaylası’na çıkarak, göçerlerle bir araya geldi.

Güvenlik güçlerince düzenlenen kapsamlı operasyonla teröristlerden temizlen Pervari ilçesindeki Çemirkari Yaylası’nda göçerlerin hareketliliği başladı. Kara yoluyla Çemikari Yaylası’na gelen Siirt Valisi ve Belediye Başkanvekili Osman Hacıbektaşoğlu, göçerleri ziyaret etti. 

Yayladaki kıl çadırda yaşayan ailelerle bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, bölgede huzur ve güven ortamının hakim olduğunu ifade ederek, “Terörün bölgeden temizlenmesi ile birlikte huzur ve güven iklimi altında tarım ve hayvancılık yapan vatandaşlarımız huzur ortamında üretime katkı yapıyorlar. Vatandaşlarımızın hayvancılıktan en üst seviyede gelir sağlaması için elimizdeki tüm imkanları da seferber ettik. Bugün gördük ki vatandaşlarımız bu çalışmalardan oldukça memnun. Yaylalarımız, meralarımız artık daha güzel ve daha huzurlu, hayvanlarımızdaki et ve süt verimi artmıştır. Vatandaşlarımızın birlik, beraberlik içerisinde huzurlu, mutlu bir şekilde yaşaması için elimizden gelen tüm imkanları seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.

Görüntü Dökümü
————
Valinin çobanlık yapan çocuklar ile buluşması  
Valinin kıl çadırı ziyareti
Yaylada bulunan aileler ile sohbet edilmesi
Valinin çocuklara hediyeler vermesi  
Herekol dağı ve Çemikari görüntüsü
Yaşlı kadınlar ile sohbet edilmesi
Valinin yayık ayran yapması
Genel ve Detay

Haber ve Kamera: Mehmet Yücel DURAK SİİRT, (DHA)

==============================

DALGIÇLAR DENİZDEN EVSEL ATIKLAR ÇIKARDI

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, Çevre Haftası kapsamında dalgıçlar denizden çöpleri çıkardı.

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Çevre Haftası nedeniyle Ereğli sahilinde etkinlik düzenledi. Dalgıçlar, denizden çöpleri çıkardı. Dalgıçların su yüzüne çıkardığı lastikten, lavaboya, içki şişelerinden hurda atıklarından oluşan evsel atıklar dikkat çekti. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve belediye başkanı Halil Posbıyık da çıkan evsel atıkları inceledi. Kaymakam Çorumluoğlu, özellikle Marmara Denizi’nde görülen müsilajların ardından çevreye daha duyarlı olunmasının gerektiğinin ortaya çıktığını söyledi. Herkesin denizlere ve çevreye daha duyarlı olmaya davet ettiklerini ifade eden Çorumluoğlu, “Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en iyi miraslardan bir tanesi güzel bir çevre  olmalı. Burada belediye başkanımızın beraberindeki çalışma arkadaşlarıyla bu temizliği yapmaları son derece önemli. Asıl konu çevreyi kirletmemek. Bu, vatandaşlarımıza bağlı.” dedi.
Belediye başkanı Halil Posbıyık da deniz, hava ve toprağın daha temiz tutulması için çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Görüntü Dökümü
– Denizden çıkan yengeç
– Ekiplerin hazırlık yapması
– Dalgıçların denize açılması
– Halil Posbıyık’ın konuşması
– İsmail Çorumluoğlu’nun konuşması
– Denizden çıkanlar
– Detaylar

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),(DHA)

===============

ELAZIĞ’DA ‘AKUB’ EKİBİ KURULDU

ELAZIĞ’da, Milli Eğitim Bakanlığı ve AFAD tarafından yapılan protokol kapsamında milli eğitim personeli ve öğretmenlerden oluşan Arama Kurtarma Birimi (AKUB) kuruldu. 30 gönüllüden oluşan ekip, 1 aylık eğitimlerinin sonunda tatbikat yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve AFAD Başkanlığı tarafından imzalanan protokol kapsamında Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki personel ve öğretmenden oluşan Arama Kurtarma Birimi kuruldu. 30 gönüllüden oluşan ekip, 1 ay boyunca AFAD yetkilileri tarafından eğitildi. Eğitim sonunda bugün Sivrice ilçesindeki tatbikat yapıldı. Tatbikatta arama-kurtarma ve yangına müdahale eğitimleri uygulamalı olarak yapıldı.

Tatbikatta konuşan Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Ülkemiz doğal afetler konusunda özellikle bölgemizin deprem kuşağında olması ve bu depremi sıkça yaşamamızdan dolayı bu ekibi kurduk. Ekibimiz gönüllülük esasına dayalı olarak kuruldu. Her türlü doğal afetlerde ilimizde, bölgemizde, ülkemizde ve gerekirse yurtdışında hizmet edebilecek kapasitede AFAD tarafından eğitildi” dedi.

Görüntü Dökümü
——-
Tatbikattan detay
Röportajlar
Genel ve detay

Haber-Kamera: Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ,(DHA)

=================

80 BİN LİRALIK ALTINI BULUP, SAHİBİNE ULAŞTIRAN İŞÇİYE ÖDÜL

*- Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde temizlik işçisi Mahmut Şahin, yol kenarında içinde 80 bin lira değerinde altın olan çanta buldu.

*- Şahin’in polise ulaştırdığı çanta sahibi bulunarak teslim edildi.

*- Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Mahmut Şahin’i makamında ağırlayıp ödüllendirdi.

Gazipaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Mahmut Şahin, dün öğleden sonra görev yeri olan Yeni Mahalle’de süpürgeyle temizlik yaparken, yol kenarında bir çanta buldu. Çantanın içini kontrol ettiğinde 3 altın bilezik olduğunu fark eden Mahmut Şahin, hemen Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü’ne giderek sahibinin bulunması için çantayı teslim etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü içinde yaklaşık 80 bin lira değerinde altın bulunan çantanın sahibini bulmak için araştırma yaptı. Yapılan çalışmanın ardından polis çantayı bir kadının düşürdüğünü belirledi. Sahibine ulaşan polis çantayı ve içindeki altınların teslim etti.
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bugün temizlik görevlisi Mahmut Şahin’i makamında ağırlayıp ödüllendirdi. Başkan Mehmet Ali Yılmaz, “Arkadaşımızın bu duyarlı ve onurlu davranışı, Gazipaşa Belediyesi olarak hepimizi çok gururlandırdı. Vicdani sorumluluğunu yerine getirerek bizleri mutlu eden değerli arkadaşımıza, bizim de küçük bir hediyemiz var. Kabul ederse çok seviniriz. Sizlerin huzurunda bu güzel davranışı için kendisine çok teşekkür ediyor; sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum” dedi. Başkan Yılmaz daha sonra Mahmut Şahin’e çeyrek altın, plaket ve teşekkür belgesi verdi.
Mahmut Şahin de “Süpürge yaparken yerde bir çanta buldum. Çantayı açtığımda içinde altın bilezik olduğunu gördüm. Sahibini bulabilmek için çantayı hemen emniyete götürdüm. Bu benim vatandaşlık görevim. Çantanın sahibi bulunup teslim edilmiş. Çok mutluyum. Ben daha önce de çalışırken para bulmuştum. Onu da emniyete hemen götürmüştüm. Emniyetimiz de sahibine ulaştırmıştı. Ben ekmeğimi çok şükür belediyemizden kazanıyorum. Kimsenin malını almam. Allah herkese helal ekmek yemeyi nasip etsin” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Belediye temizlik işçisi çalışırken
– Mahmut Şahin’e, Başkan Yılmaz’ın ödüllendirmesi
– Başkan Yılmaz’ın konuşması

HABER- KAMERA: Yücel BULUT/GAZİPAŞA (Antalya), (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!