Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ-14

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

MUŞ’TA 6 KATLI BİNADA YANGIN; CAN PAZARI YAŞANDI (2)

TABURCU EDİLDİLER

Muş’ta, bir özel eğitim kursunun da içerisinde bulunduğu 6 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen ve ilk müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesin kaldırılan 15 kişi, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Yaşanan yangında öğrenciler büyük korku ve panik yaşadı. Yangından hemen sonra vatandaşların cep telefonu ile çektiği görüntüler ise yaşanan paniği gözler önüne sererken yangın sonrası polis binaya giriş çıkışları yasakladı.

Görüntü Dökümü:
—————————
-Yangın anında vatandaşların binadan tahliyesinden detaylar

Haber ve Kamera: Muhammed Sami MARAL/MUŞ, (DHA)

Reklam Alanı

====================================================

KAZADA ÖLEN ZEYNEP, BALAYINDAN DÖNÜYORMUŞ
 
KOCAELİ’nin Gebze ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden Zeynep Sezal Şerefoğlu’nun eşiyle birlikte balayından döndüğü belirlendi. 

Kaza dün, Kuzey Marmara Otoyolu Gebze geçişinde meydana geldi. Ankara istikametine giden Ahmet Esat Şerefoğlu yönetimindeki 46 BM 790 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarptı. Olay yerine gelen ekipler, araç içerisinde sıkışan Ahmet Esat Şerefoğlu ile eşi Zeynep Sezal Şerefoğlu’nu araçtan çıkarmaya çalışırken, arkadan gelen M.A. yönetimindeki 34 DCZ 458 plakalı otomobil yolda önlem alan Bekir Tekirağaç’a çarptıktan sonra bariyerlere çarparak durabildi. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan otoyol görevlisi Bekir Tekirağaç ve bariyerlere çarpan otomobilde sıkışan Zeynep Sezal Şerefoğlu, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ahmet Esat Şerefoğlu ve ikinci kazaya sebep olan aracı sürücüsü M.A.’nın ise tedavileri devam ediyor.
GERİYE NİKAH FOTOĞRAFLARI KALDI 
Ahmet Esat Şerefoğlu ve Zeynep Sezal Şerefoğlu’nun 29 Ağustos’ta evlendikleri ortaya çıktı. Çiçeği burnunda çiftin balayından döndükleri öğrenildi. Zeynep Sezal Şerefoğlu’nun cenazesi bugün Kahramanmaraş Şeyh Adil Mezarlığı’nda toprağa verilirken, genç kadından geriye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın da katıldığı nikah fotoğrafları kaldı. 

Görüntü Dökümü:
—————————
Olay yerinden görüntü
Çiftin düğünde çekilen fotoğrafları
Cenaze namazından çekilen fotoğraflar

HABER: Dinçer AKBİR/KOCAELİ, (DHA)

=====================================================

DÜZCE’DE OTOMOBİL ÖNÜNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPTI: 5 YARALI
 
DÜZCE’de, TEM yolunda otomobilin önünde ilerleyen başka bir otomobile arkadan çarptığı kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde TEM yolu Gölyaka mevkisinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Necmettin Aydın yönetimindeki 34 BL 2266 plakalı otomobil, aynı istikamette ilerleyen Hüseyin Uzun’un kullandığı 34 UZN 19 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada sürücüler Necmettin Aydın ve Hüseyin Uzun ile birlikte Şükriye Aydın, Yasin Aydın ve Arife Aydın yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Görüntü Dökümü:
—————————–
Yaralılara müdahale görüntüsü 
Yaralıların ambulansa alınırken görüntüsü 
Kaza yapan araçların görüntüsü 
Sağlık, polis ve itfiaye ekiplerinin görüntüsü detaylar 

HABER-KAMERA: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA)

=======================================================

DİYARBAKIR’DA ATILAN ‘HAVAİ FİŞEK’ YANGIN ÇIKARDI
 
DİYARBAKIR’ın merkez Kayapınar ilçesinde bina ve çay bahçelerine yakın boş bir arazide havai fişek atılması sonucu kuru otlar yandı. Kısa sürede büyüyen ve paniğe neden olan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı üzerinde saat 20.00 sıralarında boş bir araziye atılan havai fişek yangına neden oldu. Arazideki kuru otların tutuşması sonucu kısa sürede büyüyen yangın, çevrede panik yarattı. Yangına yakın bir kafede oturan vatandaşlar da araçlarını yangın bölgesinden uzaklaştırdı. Bazı vatandaşlar ise yangın tüpüyle yangına müdahale etmeye çalıştı. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede alevleri söndürdü.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Görüntü Dökümü:
——————————
Yangın
İtfaiyenin yangına müdahalesi
Vatandaşların araçlarını çekmesi
Genel ve detay

Haber-Kamera: Mehmet Mucahit CEYLAN/DİYARBAKIR, (DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!