Reklam Alanı
Reklam Alanı

(HAVADAN GÖRÜNTÜLERLE) JANDARMA DENETİMİNDE KADINLAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

Burçak BOZKUŞ – Feridun AÇIKGÖZ / İSTANBUL (DHA) – Koronavirüs tedbirleri kapsamında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, şehiriçi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan araçlara yönelik denetim gerçekleştirildi. Ekipler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle kadın yolculara karanfil dağıttı.
Koronavirüs salgınıyla nedeniyle İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen “Dinamik Denetim Modeli” gereği, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; şehiriçi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan araçlara yönelik denetim gerçekleştirildi. Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu’nda yapılan denetimlerde, Jandarma Asayiş Timleri, Otoyol Trafik Timleri, Motosikletli Asayiş Timleri (Huzur Timleri), Motosikletli Trafik Timleri (Hızır Timleri), Jandarma Trafik Timleri, Jandarma Komando Timleri ve Havalimanı Koruma Birlikleri ile toplam 4 bin 518 denetim yapıldı. 

JANDARMA DENETİMLERDE KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI
Denetimlere katılan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, şehiriçi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan otobüslerde sürücü ve yolculara yönelik koronavirüse karşı alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu. Ve kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanarak, kendilerine karanfil ve hijyen seti takdim edildi. Koronavirüs salgının önlenmesine yönelik alınacak tedbirleri içeren İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile İl Hıfzıssıhha kurulunca alınan kararlarda belirtilen hususlar ile sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Yolcuların HES kodlarının sorgulamaları yapıldı.

Görüntü Dökümü:
—————
-Havadan görüntüler
-Denetimden detaylar
-Kadın yolculara karanfil dağıtılması
-Muhabir anonsu (Burçak BOZKUŞ)
-Genel ve detay

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!