Reklam Alanı
Reklam Alanı

İki arkadaşın ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Sinan KABATEPE/EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, elektrik direğine çarpan kamyondan yola fırlayan Ertekin Baytekin (32) ile yaralanan arkadışına yardıma eden Erdinç Çardak’a (29) çarparak ölümüne neden olan otomobilin sürücüsü Yusuf Can C., tutuklandı.
Dün akşam saatlerinde Ereğli-Alaplı kara yolunda meydana gelen kazada, Ertekin Baytekin yönetimindeki 67 TE 036 plakalı kamyon, kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra su kanalına düştü. Kamyondan yola fırlayarak yaralanan Ertekin Baytekin’in yardımına, kamyonun arkasından seyir halinde olan arkadaşı ve kamyonun sahibi Erdinç Çardak koştu. Bu sırada Yusuf Can C. yönetimindeki 67 EF 543 plakalı otomobil, Baytekin ve Çardak’a çarptı. İki arkadaş, kaza yerinde hayatını kaybetti.
Kazanın ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Yusuf Can C., bugün adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Yusuf Can C., tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!