Reklam Alanı
Reklam Alanı

ISS 120 yaşında

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Tesis yönetim hizmetleri markası ISS, 120. yılını kutluyor. ISS, insanları operasyonlarının merkezinde tutmayı ve müşterilerine daha güvenli hizmet sunmayı amaçladığını belirtti.

Günümüzde yüz yılı aşan şirketlerin oldukça az olduğunu söyleyen ISS Türkiye CEO’su Cavit Habib, “Öncelikle hem Türkiye’deki, hem de dünyadaki ISS çalışanlarını bağlılıkları ve verdikleri emekler için kutluyorum. Bu kadar uzun süre hizmet verebilmek o iş modelinin, çalışanların ve yöneticilerin komplike başarısıyla mümkün. ISS’in insana dokunan yönleri de elbette bu başarıda büyük pay sahibi. Değişen koşullara uyum sağlayan bir kurum kültürü yaratmak ve buna sahip çıkabilmek ise hepimiz için bir diğer mutluluk kaynağı. Şimdi bu mirası sürdürmek ve geleceğe aktarabilmek öncelikle çabamız olmalı. ISS’in amacı başarılarının artarak devam edeceğine dair inancımız tam” diye konuştu.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!