Reklam Alanı
Reklam Alanı

İzmir polisinden dronlu denetim; 65 sürücüye 34 bin lira ceza

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)- İZMİR’de polisin dronlu denetimlerinde, trafik kurallarını ihlal ettikleri belirlenen 65 sürücüye toplam 34 bin 228 lira ceza kesildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ekiplerince trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması için sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun araç kullanmaya yöneltmek, trafik kazaları sonucunda meydana gelen ölümleri ve ağır yaralanmaları önlemek, trafik denetimlerinin etkin, sürekli ve yoğun şekilde yürütülerek trafik güvenliğini artırmak amacıyla dron destekli planlı denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde 14 sürücüye ’emniyet şeridini ihlal etmek’, 29 kişiye ’emniyet kemeri takmamak’, 13 kişiye ‘yasak olan yerlerden geçmek’, 3 kişiye ‘kask takmamak’, 3 sürücüye ‘seyir halinde cep telefonu kullanmak’, 2 kişiye ‘sürücü belgesi alındığı halde araç kullanmak’ ve 1 kişiye de ‘muayenesiz araç kullanmak’tan toplam 34 bin 228 lira ceza uygulandı. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!