Reklam Alanı
Reklam Alanı

İzmir’de kordon boyu, cadde ve sokaklar boş kaldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hande NAYMAN / İZMİR, (DHA) – İZMİR’in önemli simgelerinden biri olan Alsancak ilçesindeki kordon boyu, koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle son yılların en sessiz günlerinden birini yaşıyor. Normal zamanlarda binlerce kişinin bulunduğu kentin en işlek cadde ve meydanlarındaki boşluk, havadan görüntülendi.
İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği pazar gününde, İzmir’de normalde günün her saati hareketli olan sokaklar ve işlek caddeler boş kaldı. Normal zamanlarda binlerce kişinin bulunduğu İzmir’in önemli simgelerinden biri olan Alsancak ilçesindeki kordon boyu ve Gündoğdu Meydanı, son yılların en sessiz günlerinden birini yaşadı. Kentin en işlek cadde ve meydanlarındaki boşluk, havadan görüntülendi. Öte yandan, polis ekiplerinin ise denetimi artırdığı dikkat çekti. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kent genelinde belli bölgelerde denetim noktaları oluşturdu. Ekipler tarafından araçlar tek tek durdurup, sokağa çıkış izin belgeleri, maske ve HES kodları kontrol edildi. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olmayan sürücülere ve kişilere ceza uygulandı.
Sağlık Bakanlığı’nın açıklamasına göre, İzmir’de 3-9 Nisan tarihleri arasında 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayısı 304,07 iken bu rakam 10-16 Nisan tarihleri arasında 351,97’ye yükselmişti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!