Reklam Alanı
Reklam Alanı

Jel Tırnak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Jel tırnaklar, manikür ve pedikür için popüler bir seçim haline geldi. Jel tırnaklar, kırılmadan veya çizilmeden iki haftaya kadar dayanan dayanıklılıklarıyla bilinir. Ayrıca geleneksel oje ile karşılaştırıldığında parlak bir yüzey sağlarlar.

Jel tırnaklar, normal ojelere benzer şekilde uygulanır, ancak jelin yerine oturması için bir UV veya LED ışık kullanılması gerekir. Bu işlem tipik olarak birkaç dakika sürer ve jelin düzgün bir şekilde yapışmasını ve normal ojeden daha uzun sürmesini sağlar. Sertleştikten sonra, kullanılan jelin türüne bağlı olarak, ekstra parlaklık ve çizilmelere veya talaşlara karşı koruma için ek bir son kat eklenebilir.

Geleneksel manikürlerin aksine jel tırnaklar, ultraviyole veya LED ışığa maruz kaldığında sertleşen ve günlerce dağılmayan veya dağılmayan özel bir tür ciladan yapılır. Bu, onları yoğun bir yaşam süren ve düzenli rötuşlar için zamanı olmayanlar için ideal hale getirir. Ayrıca, mat ve parlak gibi bir dizi canlı renk ve kaplamaya sahiptirler, böylece görünümünüzü her zaman taze ve modaya uygun tutabilirsiniz.

Jel tırnaklar, altındaki doğal tırnağınıza zarar vermeden uzun süre kalıcı renk sunar.

Uzun ömürlü olmalarına ek olarak, jel tırnaklar, doğal tırnaklarınızın yüzeyini törpülemeyi gerektirmediğinden, doğal tırnaklarınızda akriliklere göre daha kolay olabilir.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!