Reklam Alanı
Reklam Alanı

Karşıyaka’nın rakibi Isparta 32 Spor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR, (DHA) – MİSLİ.com 3’üncü 3’üncü Grup’ta ilk yarının son haftalarında yaşadığı koronavirüs vakalarının etkisiyle son 3 maçından sadece 1 puan çıkaran 4’üncü sıradaki Karşıyaka, yarın evinde ikinci devrenin ilk haftasında Play-Off hedefleyen Isparta 32 Spor’la karşı karşıya gelecek. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabakada ilk düdük saat 13.00’te çalacak. Ligde 29 puanı bulunan yeşil-kırmızılılar, ilk yarıda deplasmanda 2-1 mağlup ettiği 26 puanlı 7’nci sıradaki Isparta ekibini bir kez daha dize getirmeyi hedefliyor. Son yapılan koronavirüs testlerinin tüm sonuçları negatif çıkan Karşıyaka’da kırmızı kart cezalısı stoper Cenk ile sarı kart cezalısı ön libero Arif dışında eksik yok.
DÖRT OYUNCU AYRILDI
Karşıyaka’da fazla forma şansı bulamayan 19 yaşındaki 3 oyuncudan sağ kanat Mustafa Çalışkan ve ön libero Kerem Dönertaş Bergama Belediyespor’a, forvet Berat İş ise Adıyaman 1954’e kiralık olarak gönderildi. Bir süredir kendisine kulüp arayan 22 yaşındaki ön libero Görkem Ali Kınay ise 1.5 yıllığına Fethiyespor’la anlaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!